ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună 8 aprilie - 6 mai

Irina Constantin / 06 apr 2019 / 16:08 Salveaza PDF Comentarii

ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună 8 aprilie - 6 mai Meteorologii au emis prognoza meteo pe o lună. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună 8 aprilie - 6 mai

 

ANM, prognoza meteo. Vremea 8 - 15 aprilie

 

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile centrale, vestice și nord-vestice. Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea sudică a teritoriului, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei, posibil deficitare în regiunile nordice.

ANM, prognoza meteo. Vremea 15 - 22 aprilie

 

Temperatura aerului va avea valori ce se vor situa în jurul celor specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi deficitare în regiunile vestice și nordice și apropiate de cele normale pentru această săptămână în rest.

ANM, prognoza meteo. Vremea 22 - 29 aprilie

 

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

ANM, prognoza meteo. Vremea 29 aprilie - 6 mai

 

Valorile termice vor fi apropiate de cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi deficitare în cea mai mare parte a teritoriului.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28