COD GALBEN  ANM, PROGNOZA METEO. VREMEA în weekend, sub COD GALBEN!

ANM, PROGNOZA METEO. VREMEA în weekend, sub COD GALBEN!  Meteorologii au emis noi alerte meteo. 

ANM, PROGNOZA METEO. VREMEA în weekend, sub COD GALBEN! De la ora 12:00 a intrat în vigoare o nouă alertă meteo, valabilă până duminică, la ora 06:00. Vor fi precipitații moderate cantitativ, intensificări temporare ale vântului, polei. 

Vezi și:  LIVE INFOTRAFIC. Informații complete pentru șoferi. TRAFIC OPRIT, accidente

”În intervalul menționat aria precipitațiilor, în general moderate cantitativ, se va extinde începând din sud-vestul țării. În regiunile sudice și sud-estice vor predomina ploile, în nordul Moldovei, Banat și Crișana, precum și la munte vor fi mai ales ninsori, iar în restul teritoriului se vor semnala precipitații mixte. Temporar vor fi depuneri de polei. Vântul va prezenta intensificări în jumătatea de sud a teritoriului, dar și pe crestele montane, unde ninsoarea va fi temporar viscolită.” anunță ANM. 

ANM, PROGNOZA METEO. VREMEA în weekend, sub COD GALBEN! Începând cu ora 14:00 intră în vigoare o alertă meteo de Cod Galben, valabilă până sâmbătă, la ora 14:00. Vor fi predominant ninsori însemnate cantitativ în zona Munților Banatului, în Carpații Meridionali și Carpații de Curbură. 

”În zona Munților Banatului, în Carpații Meridionali și Carpații de Curbură vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și se vor acumula cantități de 15...25 l/mp și izolat peste 35 l/mp. În zona înaltă stratul de zăpadă nou depus va fi consistent, iar vântul va avea intensificări cu rafale de 65...70 km/h, viscolind și troienind zăpada.” anunță ANM. 

(w670)

ANM, PROGNOZA METEO. VREMEA în weekend, sub COD GALBEN! Va fi polei pe arii extinse în Muntenia, local în Oltenia și în jumătatea de sud a Moldovei; ploi însemnate cantitativ în nordul Olteniei și al Munteniei; intensificări ale vântului. 

Vezi și: COD ROȘU de POLEI. Ciuhodaru: "Toți ar trebui să știm asta!"

”În regiunile sudice și sud-estice temporar vor fi precipitații, predominant ploi, iar vântul va avea intensificări, cu rafale de 55...60 km/h și izolat 70 km/h. Vor fi depuneri de polei pe arii extinse în Muntenia, local în Oltenia și în jumătatea de sud a Moldovei. În nordul Olteniei și al Munteniei, cantitățile de apă vor fi în general de 20...30 l/mp, determinând topirea stratului de zăpadă.” precizează ANM. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel