ANM, prognoza meteo. VREME RECE: NINSOARE și în București

Vremea
Vremea

ANM, prognoza meteo. VREME RECE: NINSOARE și în București Alertă meteo în toată țara. Vremea va fi deosebit de rece și va ninge. 

Alertă meteo în toată țara

ANM, prognoza meteo. VREME RECE: NINSOARE și în București De mâine dimineață, de la ora 05:00, până duminică, 18 noiembrie, la ora 12:00, este în vigoare o informare meteo de vreme deosebit de rece, ninsori și intensificări ale vântului la munte, precipitații slabe mixte în zonele joase de relief. 

ANM, prognoza meteo. VREME RECE: NINSOARE și în București ”În intervalul menționat vremea va deveni rece în toată țara, chiar deosebit de rece în estul și sud-estul teritoriului, unde și vântul va avea unele intensificări. Valorile termice vor fi negative în cursul nopților și al dimineților în majoritatea regiunilor. În zonele montane va ninge și vor fi intensificări ale vântului îndeosebi pe creste, spulberând zăpada. În regiunile estice, sudice și centrale se vor semnala precipitații slabe, dar sub formă de ninsoare sau lapoviță, mai ales în cursul zilei de vineri, 16 noiembrie și al nopții de vineri spre sâmbătă (16/17 noiembrie).” anunță ANM. 

Vremea în București: posibile ninsori

ANM, prognoza meteo. VREME RECE: NINSOARE și în București A fost publicată și o prognoză specială pentru București: De vineri dimineață, de la ora 08:00, până sâmbătă dimineață, la aceeași oră, ”vremea va deveni rece, cerul va fi noros și temporar vor cădea precipitații slabe, sub formă de ploaie, dar trecător, posibil și lapoviță sau fulguială. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări, rafale de 45...50 km/h. Temperatura aerului va avea valori mai scăzute decât în intervalul precedent, respectiv o maximă de 4...5 grade și minima de - 2...0 grade.”

ANM, prognoza meteo. VREME RECE: NINSOARE și în București De sâmbătă dimineață, de la ora 08:00, până duminică la aceeași oră ”vremea va fi deosebit de rece, cu o temperatură maximă de 2...3 grade și minima în jurul valorii de -2 grade. Cerul va fi noros și trecător vor fi posibile fulguieli. Vântul va sufla slab și moderat.”

Directoarea ANM, informațiile momentului

ANM, prognoza meteo. VREME RECE: NINSOARE și în București Elena Mateescu, directoare ANM, a spus, la Antena 3, că-n următoarea perioadă vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă, în special în estul și sud-estul țării, unde temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 8 grade Celsius, iar minimele spre -5 și chiar -10 grade Celsius. ”Intensificările vântului vor accentua senzația de frig și vom avea valori termice negative în cursul nopților și dimineților” a spus Elena Mateescu. ”În zonele montane va ninge, vor fi intensificări ale vântului, spulberând zăpada, în restul țării, mai ales în est, sud, centru, precipitații slabe, dar chiar posibil sub formă de ninsoare sau lapoviță vineri și-n noaptea de vineri spre sâmbătă” a subliniat directoarea ANM. 

”Inclusiv în București va fi o vreme rece, cu lapoviță și chiar fulguială, cu intensificări ale vântului la rafală de 45 până la 50 de kilometri și o minimă de - 2 până la 0 grade. În dimineața zilei de 18 noiembrie, vorbim de o minimă de -2 grade în București, posibil chiar mai coborâtă la periferii. Ne așteptăm la precipitații sub formă de lapoviță și chiar la fulguială” a precizat aceasta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel