ANM, prognoza meteo pe o lună. Vremea de Mărțișor și 8 Martie

Irina Constantin / 18 feb 2019 / 08:48 Salveaza PDF Comentarii

ANM, prognoza meteo pe o lună. Vremea de Mărțișor și 8 Martie Meteorologii au emis prognoza meteo pe o lună. Vremea va fi mai caldă decât în mod normal. 

ANM, prognoza meteo pe o lună. Vremea de Mărțișor și 8 Martie 18 - 25 februarie

 

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi deficitar pe întreg teritoriul României, dar mai ales în jumătatea vestică a țării.

ANM, prognoza meteo pe o lună. Vremea de Mărțișor și 8 Martie 25 februarie - 4 martie

 

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Precipitațiile estimate a se înregistra în acest interval vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile din sud-vestul teritoriului.

ANM, prognoza meteo pe o lună. Vremea de Mărțișor și 8 Martie 4 - 11 martie

 

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele ce ar trebui să se înregistreze în mod normal în această perioadă.

ANM, prognoza meteo pe o lună. Vremea de Mărțișor și 8 Martie 11 - 18 martie

 

Mediile valorilor termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi în general apropiat de cel specific al perioadei.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23