ANM, prognoza meteo. VREMEA în weekend

Vremea
Vremea

ANM, prognoza meteo. Vremea se schimbă începând de la finalul acestei săptămâni.

ANM, prognoza meteo. La această oră, mai multe județe din sudul și estul teritoriului sunt vizate de atenționări Cod Galben de ceață, iar vizibilitatea este extrem de redusă. Meteorologii spun că, izolat, a apărut și poleiul. Tempraturile, de la această oră, se încadrează între -13 grade, la Miercurea Ciuc și 2 grade la Constanța. 

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), până la ora 11:00, în judeţele Ialomiţa, Brăila, Buzău şi Călăraşi se va semnala ceaţă, ce determină vizibilitate redusă, local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Tot până la 11:00 ceaţa va persista în localităţi din zona joasă a judeţelor Olt, Vâlcea şi Gorj, unde este posibil să apară depuneri îngheţate.

ANM, prognoza meteo. Astăzi va ninge în nodul țări și la munte. Sâmbătă, însă, au fost anunțate precipitații însemnate cantitativ, atât lapoviță cât și ninsoare, în sudul țării. La finalul sptămânii, în București va cădea lapoviță, iar temperatura nu va depăși 1 grad Celsius.  

 ANM, prognoza meteo. La începutul sptămânii viitoare o nouă masă de aer rece va pătrunde pe teritoriul țării noastre, iar cele mai afectate zone vor fi cele din nord-este și din zonele montate unde se va instala gerul. 

Cum va fi vremea de sărbători

ANM, prognoza meteo. Vreme 24 - 31 decembrie 2018. Temperatura aerului va avea valori apropiate de normele climatologice ale acestei săptămâni în regiunile estice, sudice și sud-estice. În restul țării valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice perioadei. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în sudul, estul și sud-estul țării, iar în rest va fi apropiat normalul acestei săptămâni.

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele normale, specifice perioadei, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval vor fi apropiate de cele normale ale perioadei, pe întreg teritoriul României.

Citește și ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel