Andrei Caramitru îi atacă pe liberali: Golanii talibani vă salută. Sunt milioane şi se apropie de Cotroceni

Andrei Caramitru/ foto Agerpres
Andrei Caramitru/ foto Agerpres

Andrei Caramitru a lansat un atac la adresa liberalilor, dar şi o serie de avertismente, înainte de alegerile prezidenţiale din noiembrie. Totul după ce liderii PNL şi-ar fi schimbat discursul împotriva celor de la USR. 

"În anii 90 eram numiți golani. Și legionari. Și eram bătuți in Piața Universității. Până acum putin timp eram numiți sexo-marxiști sau naziști. Și eram bătuți și gazați in Piața Victoriei.

Acum comentatorii anti-PSD și-au schimbat repede haina înainte de alegeri și ne numesc talibani. Noii golani. Și râd superior în timp ce se gudură pe lângă - cred ei - noii stăpâni. Și speră să fim bătuți crunt in alegeri.

Adică - noi suntem intransigenţi. Diferiţi. Nu facem compromisuri politicianiste. Avem principii. Suntem ciudaţi - ne comportăm ca oamenii normali, ne enervăm, ne bucurăm, suntem vii. Nu au cu ce să ne cumpere. Nu suntem ca cei din clasa politică de până acum - reci, inerți, hoți, îmbrăcați în costum și cravată, rânjind şi vorbind doar limba de lemn.

Realitatea este că doar cu așa oameni poți schimba sistemul și să tai corupția. Puteți voi să vă daţi peste cap încercând să ne vindeți pe ultima turnantă PNL-ul ca singura alternativă. Cum să fie o alternativă - ei nu au fost la putere în ăștia 30 de ani? Și unde ne-au adus?

Așa că - golanii talibani vă salută. Şi sunt enorm de mulţi. Milioane. Și se apropie de Cotroceni și de Palatul Victoria. Și merg la victorie!", a scris Andrei Caramitru pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel