Andreea Bălan, stop cardio-respirator. Scandal pe Facebook: Vă scoateți ochii! Aprindeți o candelă!

După ce au aflat că Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator, în timpul nașterii prin cezariană, fanii au izbucnit pe Facebook-ul artistei.

Mai multe mămici s-au luat la ceartă pe pagina vedetei. Tema principală de discuție: a opta sau nu pentru cezariană.

Iată schimbul de replici:

"- Doamne sfinte! Nu ştiu de ce optaţi pentru cezariană, când era mai bine pe cale naturală.

- Cred că nu ştii despre ce vorbeşti. Unele persoane nu au de ales. Uneori operaţia prin cezariană e necesară pentru a salva viaţa mamei şi a copilului.

- Nu toate femeile pot naște natural. Cezariana de multe ori nu este un moft, este o necesitate.

- Cezariana nu este un moft, cezariana salvează viața copilului și a mamei în multe cazuri.. Eu mi-am salvat copilul prin cezariană așa că nu mai fiți critice.

Vezi și: Dieta cu mere și ouă. Slăbești rapid în câteva zile

- Văd clar cum în România majoritatea optează pentru cezariană, pentru a nu trece prin durerile naşterii. Și nu mă refer la vedete. Cezariana în România se practică. Mă repet, dacă era cazul unei cezariene programate din motive medicale, pentru a evita complicaţii atât pentru mamă, cât și pentru făt, înţeleg şi nu am ce comenta. Dar nu îmi era clar motivul.

- Cred că fetele nu se referă la astfel de cazuri. Ci se referă la faptul că în România cam asta se alege pe bandă rulantă, iar medicul când se vede cu banul în buzunar nu îţi mai explică riscurile acestei intervenţii!

- Eu am avut travaliu de o zi, vorbiți prostii. Cezariana e mult mai cruntă decât cea naturală și dacă nu făceam, muream. Nu vă doresc o custură de cincisprezece cm, care nu se vindecă și nu poți să te miști luni de zile. Și un copil care se naşte cu probleme la inimă pentru că doctorii au zis că pot să nasc natural.

- Eu aş zice ca, în loc să vă certaţi că cine are dreptate cu cezariana sau naşterea naturală, mai bine aţi aprinde candela şi v-aţi ruga ca Andreea să îşi revină. E greu după o operaţie şi după un stop cardio-respirator. Nu are sens să vă scoateţi ochii. Alegerea le-a aparţinut celor doi părinţii şi nu vouă".

Vezi și: Leonard Miron, cancer. Prezentatorul tv, decizie radicală: Durează cinci ore

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel