Anchetă în cazul unei învăţătoare acuzată de o mamă că îi bate copiii la şcoală

O învăţătoare de la Şcoala gimnazială nr. 2 'Viceamiral Ioan Murgescu', din localitatea Valu lui Traian, acuzată de mama a doi gemeni că îi bate pe copiii săi la şcoală, este anchetată de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Potrivit poliţiştilor constănţeni, 'la data de 18.02.2016 , la ora 11,30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Valu lui Traian au fost sesizaţi de către mama a doi gemeni, fată şi băiat, cu privire la faptul că cei doi copii ai săi au fost agresaţi în incinta instituţiei de învăţământ, în perioada septembrie 2015 - 16.02.2016, în mod repetat, de către un cadru didactic din cadrul Scolii nr. 2 Valu lui Traian', în acest caz întocmindu-se dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Potrivit conducerii unităţii de învăţământ, o reclamaţie a fost depusă şi la şcoală, pe 17 februarie, în urma căreia s-a întrunit Consiliul de administraţie şi a fost stabilită o comisie de cercetare. În urma constatărilor comisiei, se va decide dacă dascălul este vinovat de cele sesizate, iar dacă situaţia o va impune se va stabili şi ce sancţiune va fi aplicată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel