Urmărește emisiunea live


Anchetă după moartea Condrea: Vor fi efectuate percheziţii şi audieri

Anchetatorii vor efectua percheziţii informatice şi vor audia martori în dosarul privind decesul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare. 

De asemenea, în dosar se va face o constatare genetică şi se va realiza o expertiză tehnică a maşinii implicate în accident. Medicii legişti au realizat luni o primă parte a necropsiei lui Dan Condrea, fiind prelevate multe probe.

Urmează ca necropsia să continue marţi. Conform unor surse medicale, la necropsie s-a observat că trupul neînsufleţit prezenta foarte multe leziuni şi fracturi la cap, coloană vertebrală, torace, abdomen, dar şi rupturi de organe. Aceleaşi surse susţin că trupul neînsufleţit poate fi ridicat pe baza unui proces verbal de identificare.

De altfel, la Institutul de Medicină Legală a fost prezentă luni şi soţia lui Dan Condrea.

Condrea a murit duminică seară, în urma unui accident produs pe un drum din judeţul Ilfov, în apropiere de localitatea Buftea.

Ancheta este efectuată de procurorii de la Parchetul General, care au dispus efectuarea unei necropsii, urmând a se dispune totodată şi efectuarea unei expertize tehnice auto pentru stabilirea dinamicii şi a împrejurărilor producerii accidentului, autoturismul fiind ridicat şi transportat la sediul organelor de poliţie în vederea efectuării de cercetări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel