Urmărește emisiunea live


Anamaria Prodan îl dă în judecată până și pe avocatul lui Reghecampf: ”Lui Laur îi e frică de mine”

Anamaria Prodan l-a dat în judecată până și pe avocatul lui Reghecampf: ”Lui Laur îi e frică de mine” / Foto: Instagram Anamaria Prodan
Anamaria Prodan l-a dat în judecată până și pe avocatul lui Reghecampf: ”Lui Laur îi e frică de mine” / Foto: Instagram Anamaria Prodan

Procesele se adună tot mai mult pentru Anamaria Prodan. Divorțul de antrenorul Craiovei a condus la chemări în instanță ale căror număr este greu de mai ținut cont.

Deși părea că tensiunile dintre ea și Laurențiu Reghecampf s-au mai domolit, impresara susține acum că va mări volumul de procese și că abia așteaptă să divorțeze.

”Am atât de multe procese deschise de Reghe și de Caciuc că nici nu le mai știu numerele. Ne trimite mesaje zilnic că o să ne mai deschidă câte unul.”

„Zâmbesc și mă minunez și eu. Nu vreau să mai comentez. Vreau doar să scap de ei pe viață. Să stea în lumea lor și să uităm că au existat în viața copiilor mei și în a mea. Mergem mai departe doar cu amintirile frumoase ale acestei căsnicii.”

Restul Reghe sau Cauciuc, sau cum o cheamă, nu e treaba noastră. Avocatul meu ține socoteala proceselor pe care le deschid zilnic!

Dar la fiecare aducem martori iar povestirile cu siguranță sunt savuroase și de interes național și internațional”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click.ro.

Impresara îl dă în judecată pe avocatul lui Reghe

„Avocatul lui Reghecampf o să fie dat în judecată de către mine. Domnul avocat a făcut niște afirmații la Judecătorie pentru care va da socoteală.”

„Va trebui să le demonstreze și să le și probeze cumva”.

„Eu îmi doresc să terminăm odată acest divorț, până după Paște.”

Am solicitat prin avocați o întrevedere. Asta îmi doresc de fapt, să fiu o femeie divorțată după Paște!”, a mai zis Anamaria Prodan, pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel