Amenințare cu MOARTEA. Mihai Gâdea a izbucnit: S-a ajuns prea departe

Mihai Gâdea a spus, marți seară, la Antena 3, că s-a săturat ca între România și corupție să se pună semnul de egalitate și singurul lucru care să se audă despre țara noastră, la nivel mondial, să fie despre hoție doar pentru că așa vor unii să fim promovați. Apoi, amintim că după terminarea emisiunii de marți seară, jurnalistul a povestit că a primit amenințări cu moartea.

"Vine cineva și ne spune, de ani de zile, că suntem corupții corupților, că suntem hoții planetei. Există hoți care trebuie să răspundă, există oameni care au prăduit această țară, dar nu există, sub nicio formă, motivația sau nebunia ca singurul lucru pe care îl faci despre tine să fie să spui, în permanență, că ești coruptul corupților. Nu vei fi respectat de nimeni și vei fi tratat ca atare. Corupția trebuie să fie stârpită. Pe de altă parte, dacă avem alte lucruri de spus despre noi, despre drepturile noastre, poate a venit momentul să le spunem", a zis jurnalistul.

"Pe mine mă interesează să știu adevărul. Vreți să înțelegeți ce se întâmplă? Băsescu spunea: 'noi am guvernat împotriva poporului'. Sunt unii în România care cred că pot face lucrurile împotriva propriului popor. Pentru acest lucru trebuie să fie o 'firmă' uriașă, care să se vadă din Cosmos, pe care să scrie 'aceasta este o țară coruptă'. Cu cât este mai divizată și mai umilită, cu atât mai ușor de guvernat. La felul în care se răspândește teroarea unuia ca procurorul Portocală, oamenii pot să guverneze o țară chiar așa coruptă cum este ea. Domnul Soros are interese și financiare, de toate felurile. El a făcut bani toată viața, de aceea a ajuns la aproape 30 miliarde", a mai spus Mihai Gâdea.

[citeste si]

"Problema este așa: ce vrem să facem cu România. Propaganda cu privire la faptul că românii sunt cei mai hoți, iar corupția a ajuns brand de țară nu face altceva decât să slăbească, în fiecare zi, țara noastră. În loc să încercăm să construim ceva, noi stăm să fim scuipați. Nu suntem cei mai corupți din lume. (...) S-a ajuns prea departe. Unii ar vrea să ne transforme în colonie, dar românii au înțeles acest lucru și nu vor accepta niciodată. România are probleme, s-a furat mult, dar nu poți trata cancerul tăind picioarele celor care nu au probleme. Nu așa se face. Nu așa merge țara mai departe", a adăugat realizatorul TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel