Alexei Navalnîi s-a TREZIT: Își amintește DETALII despre ce i s-a întâmplat și poate vorbi

Opozantul rus Alexei Navalnîi face progrese în recuperarea medicală după otrăvirea cu o substanță Noviciok și poate din nou să vorbească.

Politicianul rus de opoziție Alexei Navalnîi a făcut progrese suplimentare în recuperarea sa după otrăvirea cu un agent nervos Noviciok și acum poate vorbi din nou, a informat joi revista Der Spiegel, potrivit Reuters. Protecția oferită de poliția germană la spitalul berlinez Charite a fost întărită, anticipându-se că Navalnîi va primi mai mulți vizitatori pe măsură ce starea sa se îmbunătățește.

”Der Spiegel și Bellingcat au informații că Navalnîi poate vorbi din nou și își amintește detalii despre momentul în care i s-a făcut rău. Ceea ce spune poate fi periculos pentru cei aflați în spatele atacului”, scrie publicația germană.

”Navalnîi a fost otrăvit cu o nouă generație a armei chimice Novicioc – o variantă pe care lumea nu a văzut-o până acum, dar despre care se crede că este mai periculoasă și mai mortală decât toate celelalte din cadrul familiei Novicioc”, scrie Die Zeit, citând surse din serviciile secrete germane.

Experții militari germani din Munchen au găsit reziduuri ale noului tip de Novicioc pe mâinile lui Navalnîi și pe gâtul sticlei de apă pe care o ținea în mână când I s-a făcut rău. Criticul de la Kremlin este tratat în spitalul "Berlin Charite" după ce luna trecută a fost otrăvit atunci când se afla într-un avion. Germania a cerut Rusiei să explice acest incident. Rusia neagă orice implicare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel