Alessandra Stoicescu, numită director executiv Intact Media Group

alessandra-stoicescu-
alessandra-stoicescu-

Intact Media Group anunță numirea Alessandrei Stoicescu în funcția de Director Executiv al societății omonime. Din acest rol, Sandra va reprezenta interesele grupului și va coordona evenimentele și proiectele speciale într-un mod unitar, pe întreaga platformă Intact.

"Sunt onorată să fac parte din structura manageriala a celui mai important grup media românesc. Mai mult decât atât, Intact este pentru mine locul în care mi-am petrecut ultimii 20 de ani, locul în care am prieteni și care mi-a oferit șansa unei evoluții profesionale pe care nu cred că aș fi avut-o în altă parte. Dincolo de conexiunea permanentă cu zona de știri, grație emisiunilor de pe Antena3, mi-am dedicat foarte mult timp unor proiecte de suflet, Intact Media Academy și Fundația Mereu Aproape.

Sunt tare mândră că m-am ocupat de Intact Media Academy încă din faza în care era doar o idee pe hârtie, ajungând acum la statutul de cea mai prestigioasă școală de televiziune din țară, aflată la a șasea serie de studenți, peste 40 dintre absolvenți lucrând deja în industria media. Fundația Mereu Aproape reprezintă o legătură puternică între noi și milioane de români. De-a lungul celor șapte ani de existență, a fost implicată în numeroase acte caritabile, comunicând și acționând în interesul persoanelor defavorizate prin voluntarii săi. Fundația a ajutat românii cu fonduri în valoare de peste 3 milioane de euro, dintre care un milion doar în campania <<Apa trece, România rămâne>>. Legătură mea sentimentală cu aceste două proiecte va rămâne mereu foarte puternică", a declarat Sandra Stoicescu.

Sandra Stoicescu este unul dintre cei mai reputați jurnaliști din România, cariera ei începând în urmă cu aproape 19 ani, la Antena1. A fost redactor-prezentator al Observatorului 19 și a găzduit show-uri precum "Puterea din umbră", "7 zile" și "Q&A" la Antena3. A primit numeroase distincții jurnalistice, iar în 1999 a fost numită de CNN corespondent oficial al televiziunii de știri în România. Sandra a absolvit Psihologia și urmează un masterat în Resurse Umane. În rolul de Președinte al Fundației Mereu Aproape a coordonat una dintre cele mai impresionante campanii educaționale, "Lăsați-mă să învăț". În 2010, în urma campaniei "Apa trece, România rămâne", 75 de familii sinistrate au primit case noi după inundațiile devastatoare. Fundația a derulat campanii de strângere de fonduri pentru dotarea spitalului de copii Grigore Alexandrescu cu aparatură medicală și a ajutat în rezolvarea unor cazuri medicale complicate. În anul 2011, Alessandra a pus bazele Intact Media Academy, proiectul educațional al trustului Intact, care a ajuns, în doar un an de la înființare, un reper în formarea noii generații de jurnaliști. Sandra va continua proiectele sale jurnalistice de pe Antena3, supervizând în același timp și proiectele IMA și FMA din postura de Director Executiv al societății Intact Media Group.

               

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel