Aeroportul Otopeni, mobilizare extremă! Momente de panică - update 2

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Cursa TAROM ROT151 cu destinaţia Tel Aviv va decola duminică cu întârziere de pe Aeroportul Otopeni din cauza unei erori de îmbarcare, urmată de debarcarea pasagerilor şi verificări suplimentare de securitate, a anunţat, duminică seara, operatorul aerian. 

Update 2: 

"Din cauza unei erori din sistemul de check-in, un pasager al altei companii aeriene s-a îmbarcat la bordul cursei ROT151. Eroarea a fost depistată înaintea de începerea zborului, pasagerul în cauză fiind debarcat. Cu respectarea normelor şi procedurilor în vigoare, comandantul aeronavei a dispus un control de securitate ca urmare a erorii sesizate. Verificările presupun inclusiv debarcarea tuturor pasagerilor", precizează reprezentanţii TAROM. 

Potrivit sursei citate, nu există niciun indicator care să releve factori de risc în acest moment, iar verificările sunt regulamentare şi reglementate. Compania aeriană îşi cere scuze pentru întârziere şi asigură pasagerii că prioritatea companiei TAROM rămâne securitatea şi siguranţa pasagerilor, dar şi a echipajelor sale. 

Update 1: Potrivit primelor informaţii, se pare că ar fi fost vorba despre un pasager care s-ar fi îmbarcat într-un alt avion decât cel cu care trebuia să plece. Situaţia a fost descoperită înaintea decolării, iar pasagerul a fost coborât din avion, împreună cu bagajele sale. Comandantul aeronavei a decis ca avionul să fie supus, aşa cum cer procedurile de securitate, unui control, motiv pentru care pasagerii au fost coborâţi. 

Nu există niciun indicator care să releve factori de risc.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel