Bahmuțeanu, REVOLTĂ în divorțul Prodan - Reghe: Mă enervează, au vrut să mă folosească ca bumerang. Răzbunarea e arma prostului

Foto: Instagram Anamaria Prodan / Adriana Bahmuțeanu
Foto: Instagram Anamaria Prodan / Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu a oferit noi detalii despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu sunt prietene de mai bine un deceniu și jumătate iar în urmă cu 13 ani, ea și Silviu Prigoană l-au botezat pe fiul impresarei și al lui Laurențiu Reghecampf, pe Laur Jr.

În plus, Bahmu și Silviu Prigoană au fost cei care le-au recomandat celor doi capela din Las Vegas, locul în care s-au căsătorit și în care și ei făcuseră nuntă cu patru ani înainte. De asemenea, Anamaria i-a fost sprijin de nădejde Adrianei Bahmuțeanu la divorțul de Silviu Prigoană, fără însă să se poziționeze public în favoarea ei și împotriva fostului soț.

Adriana Bahmuțeanu, noi declarații despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Adriana Bahmuțeau a făcut noi declarații despre divorțul momentului din showbiz, după ce Anamaria Prodan și-a lansat cartea în weekend.

Aceasta susține că ea nu ar fi putut avea o asemenea tărie de caracter ca a prietenei sale, tocmai de aceea o felicită pentru reușitele sale, dar și pentru că, în ciuda celor întâmplate, continuă să meargă mai departe cu capul sus și să facă lucruri importante pentru familia și cariera sa.

"Mă bucur că a avut puterea să lanseze aceste cărți, eu n-aș fi avut această putere, pentru că trece printr-o perioadă destul de dificilă, nu e tocmai una bună. Dar e dovada vie a faptului că are tărie de caracter, că este o femeie care știe ce vrea și că este o femeie puternică. Nu am ce sfaturi să îi dau, fiecare știe ce e mai bine pentru el", a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru Antena Stars, la "Star Matinal".

Mai mult, Adriana Bahmuțeanu s-a arătat revoltată de faptul că în ultima vreme, mai multe persoane cărora nu a vrut să le dea numele, au încercat să pună sare pe rană în ceea ce-i privește pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și să se folosească de numele ei pentru diverse atacuri și pentru a le face rău celor doi. 

"Ce mă enervează pe mine este faptul că diverse doamne, care au avut legătură cu familia Prodan-Reghecampf, au vrut să mă folosească pe mine ca bumerang ca să lovesc în ea sau în el. Nu vreau să spun cine sunt, dar le-am spus că răzbunarea este arma prostului și să mă lase în pace. Eu nu mă las folosită de nimeni pentru o răzbunare de acest gen. E foarte urât cum procedează, din moment ce o relație s-a terminat de foarte mulți ani, să mă sune pe mine, ca să facă ce, să-mi dea mie niște dezvăluiri, nu mă interesează", a mai spus vedeta.

"Din păcate, în ziua de azi, căsniciile nu mai sunt pe viață, sunt episoade"

În urmă cu doar câteva zile, Adriana Bahmuțeanu a spus că tot ce și-ar fi dorit era să nu sufere copilul cuplului, Laurențiu Reghecampf Jr.

"Eu nu știu ce s-a întâmplat la ei în casă, n-am stat cu ei în pat, nu pot să-mi dau cu părerea.

Dacă aș fi stat cu ei în pat, probabil că aș fi putut să vă spun cine e de vină pentru divorț. Așa, prefer să nu mă bag deloc! Eu îi iubesc pe amândoi și aș vrea să-i văd fericiți.

Din păcate, în ziua de azi, căsniciile nu mai sunt pe viață, sunt episoade. Pentru Anamaria și Laurențiu nu trebuie să fie un capăt de țară, sunt tineri, sunt frumoși, au bani, cariere. Viața trebuie să meargă mai departe.  

Mi-aș dori să nu sufere Bebeto, copiii suferă cel mai mult la o despărțire. Eu știu foarte bine cât de mult te macină un divorț. Este o senzație foarte neplăcută. Cred că a fost o decizie grea de ambele părți. Probabil că așa a vrut universul, a fost ceva scris în destinul lor. E păcat, pentru că amândoi sunt oameni frumoși", a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu pentru wowbiz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel