EXCLUSIV  Bahmuţeanu, apel telefonic care a bulversat-o. Discuția, pe DC News TV / VIDEO

Adriana Bahmuțeanu
Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuţeanu s-a înscris, înainte de izbucnirea pandemiei, la un Master de Psihologie Clinică, iar în această perioadă dificilă oferă, gratuit, consiliere psihologică, ca voluntar. Vedeta a povestit de unul dintre apelurile telefonice care i-au rămas în minte şi au marcat-o.

Adriana Bahmuţeanu oferă, în această perioadă, alături de alţi colegi, consiliere psihologică gratuită pentru persoanele care au de suferit în perioada stării de urgenţă şi a restricţiilor impuse ca urmare a pandemiei de coronavirus. Vedeta a povestit un apel care i-a rămas în minte.

"Am primit un apel de la o doamnă care mi-a spus că, înainte să vorbească cu mine, se simţea ca în Jurassic Park, dar că acum este mai bine şi mi-a rămas în cap treaba asta. E o doamnă care munceşte foarte mult, soţul îi ia toţi banii, ea nu are acces la banii pe care-i câştigă, de asemenea, un soţ violent, alcoolic, ştiţi foarte bine cum se încadrează personajele de genul acesta. La fel, am consiliat-o, am învăţat-o ce să facă pentru că, în momentul în care dragostea se transformă în război iar acest război în violenţă, recomandarea mea este ca victima să iasă cât mai repede din situaţie", a povestit Adriana Bahmuţeanu.

Detalii în video: 

Youtube video image

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel