Adrian Ţuţu, în colaborare cu Nicola pentru un videoclip

Cariera muzicală a lui Adrian Ţuţu a început în urmă cu mai bine de un an, când a iesit învingator al show-ului "Românii au talent" , difuzat pe ProTv.Acesta a reusit să impresioneze milioane de români cu piesele "E evident" si "Iubiti-vă parinţii", dar şi cu povestea lui care îl motiveaza sa meargă mai departe zi de zi,indiferent de greutaţile pe care le întampina în fiecare zi.

 Autor: Dinu Andreea Iulia

Adrian a ales să îşi lanseze primul său videoclip din carieră la piesa " Cum ar fi ? ", în colaborare cu o super voce a muzicii românesti, Nicola! Melodia este o compoziţie a lui Boier Bibescu, având textul scris de Adrian Ţuţu şi este prima de pe albumul care urmează să fie lansat în decursul acestui an.

Videoclipul, în regia lui Claudiu Stan împreuna cu echipa Vision Production România,a fost filmat în şase saptămani ,în cinci locaţii din Bucureşti şi Buşteni, fiind prezent şi celebrul actor Romica Ţociu, în rolul unui prosper om de afaceri.

Povestea din videoclip îl prezinta pe Adrian Ţuţu care adoarme în timp ce asteaptă să intre la preselecţiile de la "Românii au talent".  În vis artistul se intreabă "Cum ar fi ? " să aibă parte de o viaţă de superstar cu o casă frumoasă, o masină, poate şi un avion, dar neapărat înconjurat mereu de fete frumoase care să îi facă poftele.

“Ideea acestei piese şi a videoclipului ne-a venit chiar din visul meu de a ajunge cineva, din dorinţa de a reuşi. Primul pas către acest vis l-am reuşit în momentul în care am avut şansa de a castiga  “Românii au talent” , iar acum muncesc pentru a-mi realiza mai departe visul! Totul este exact cum am spus ‘Sunt roman, deci pot!‘ “, a povestit Adrian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel