Adrian Năstase, destăinuiri de la Cornu: Nu am văzut mare lucru din dezbateri

Fostul premier Adrian Năstase, profund impresionat de cum au arătat aceste zile de toamnă la Cornu, a postat pe contul său de socializare o fotografie drept mărturie, recunoscând, totodată, și că nu a putut urmări mare lucru din dezbaterile TV legate de evenimentele recente derulate pe scena politică din România. 

Adrian Năstase derulează, în cea mai recentă postare pe blogul personal, activitățile de care s-a bucurat în ultima perioadă în localitatea prahoveană Cornu, unde deține o casă de vacanță. De asemenea, fostul premier, mărturisește și că a avut probleme cu recepționarea programelor de televiziune, motiv pentru care a pierdut multe dezbateri TV cu teme politice.

"Zilele de început de noiembrie, la Cornu, au fost superbe, in acest an. Lumina de amiaza este calda iar culorile pomilor incredibile.

Am plantat câțiva pruni si mai mulți bulbi de flori pentru la primavara. Prin curte se plimba, noaptea, un viezure imens, după urmele pe care le lăsa in gradina. Am încercat sa-l prind cu o cursa dar a rupt ușa de fier si a fugit. Grădina pare arată de un mistret. Din când in când se vad cardurile de gâște sau de cocori care se retrag spre zone mai calde. Cablul de la televizor nu a funcționat așa ca nu am văzut mare lucru din dezbateri. Poate ca a fost mai bine...", a scris, vineri, pe blogul personal, Adrian Năstase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel