EXCLUSIV  TABERE PSD. Adrian Dobre: Moment de DECLIC în CExN PSD

Dan Carp / 06 Martie 2018 / 12:27 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Adrian Dobre, purtător de cuvânt al PSD, a fost invitat marți, 6 martie la DC News LIVE, cu Val Vâlcu.

Adrian Dobre a abordat cele mai importante teme de pe scena politică, printre care ședința CExN PSD, Congresul PSD programat pentru finalul săptămânii și programul de guvernare.

Întrebat despre tensiunile din PSD și momentul declicului din cadrul CExN, în urma căruia pare că s-au liniștit apele, Dobre a precizat că în partid nu există tabere și că problemele se discută cu cărțile pe masă, fără a fi nevoie de vreun moment de declic.

 

„Momentul declicului, momentul votului"

 

„N-a existat o ruptură, n-a existat un declic... Dacă vreți, momentul declicului în care s-a luat decizia cu privire la forma de organizare, la formula de conducere, la noua formulă de conducere a partidului, a fost momentul votului.  Propunerile au fost discutate de către toți membrii CEX-ului și au venit bucăți de propuneri și soluții, și propuneri, și discuții, și schimbări la propunerile inițiale din partea tuturor (...) Nu există tabere în PSD, în momentul de față, deci chiar nu există tabere. PSD-ul, așa cum a demonstrat în toate întâlnirile de lucru, în toate asumările de responsabilitate pe politici publice sau pe decizii politice, a fost și este în continuare un bloc unitar", a declarat Adrian Dobre, în exclusivitate pentru DC News.

 

 

[citeste si]


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25