Adrian Anghel, un deputat SF: Am trăit în viitor

adrian anghel dc
adrian anghel dc

Parlamentarul român Adrian Anghel declară că a trăit în viitor. S-a întors de acolo cu un avion, după ce a părăsit prezentul comunist al României din motive politice. Deputatul a locuit 15 ani în SUA, dar a venit acasă după revoluția din 1989 și îi îndeamnă și pe restul românilor din Diaspora să facă la fel. "Veniți în România să investiți, puteți deschide afaceri ușor, pentru că voi, cei din Diaspora, veniți din viitor", pledează Anghel.

Deputatul PSD a participat, joi, la o dezbatere ținută la Mangalia, susținută de politicienii români reprezentanți ai Diasporei.

Multe voci vorbesc despre un decalaj al României în raport cu țările Vestului, dar Anghel merge mai departe și numește restul statelor "viitorul". El îi îndeamnă pe românii rezidenți ai viitorului să investească în țara de origine, mai ales că aceasta s-a întremat de când e la conducere USL.

"M-am întors în momentele în care România era în debandadă. Am făcut afaceri bune aici. Nu mi-a dat statul nimic, nici acolo în SUA, nici aici. Am muncit. Diaspora trebuie să vină în România, în forță, cu viitorul.

Dumneavoastră ați trăit în viitor. Ați trăit în altă lume, ați văzut cum funcționează lucrurile în țări avansate și puteți deschide afaceri ușor. Poți să-ți deschizi un magazin de bijuterii sau un magazin de tobe de eșapament, se pot face multe", a declarat Anghel, citat de gazetaromaneasca.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel