Adi Bărar (CARGO), răpus de coronavirus. Săndesc, medic și prieten cu artistul: I-a afectat toate organele

Adi Bărar a murit. Foto: Facebook CARGO
Adi Bărar a murit. Foto: Facebook CARGO

Vicepreședintele Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, prof. dr. Dorel Săndesc, a vorbit despre moartea cântărețului Adrian Bărar, cu care a fost foarte bun prieten.

„Acest om, acest mare om și mare prieten al meu de mulți ani, iată, ne-a părăsit astăzi, în această zi destinată frumuseții (n.r., 8 Martie). Și este răpus în mod clar de această boală care i-a afectat inițial plămânii într-un procent foarte mare, aproape complet, și ulterior, așa cum se întâmplă în formele foarte severe, i-a afectat toate organele.

În final, în ciuda tuturor eforturilor, a tehnicilor de susținere a funcțiilor vitale, a medicației complexe, a îngrijirilor pe care i le-am dat, a pierdut această luptă și a plecat dintre noi”, a transmis dr. Săndesc la Digi 24.

Virusul nu iartă pe nimeni

„Noi, aici, în ATI-ul românesc, suntem în tranșee la un nivel maxim de foarte mult timp. Acum, situația chiar s-a agravat în ultima perioadă, nu mai avem locuri. N-ai cum să nu trăiești aici mereu acest sentiment de dezamăgire, de durere, de revoltă uneori că atâția oameni, iată, suferă, și unii mor.

Unii dintre ei ajung aici direct ca efect al prostiei și lipsei de înțelegere omenești care face să nu se respecte niște reguli, singurele care au arătat că pot să diminueze numărul de victime, de cazuri”, a adăugat medicul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel