Actorul Eduard Adam, despre MOTIVUL pentru care au fost AMÂNATE două spectacole la TNB

Foto: Facebook Eduard Adam
Foto: Facebook Eduard Adam

Actorul Eduard Adam a dezvăluit, în exclusivitate pentru SPECTACOLA, motivul pentru care două piese de la Teatrul Naţional din Bucureşti au fost amânate.

Teatrul Naţional din Bucureşti a anunțat că spectacolele  "Stupid Fucking Bird" de Aaron Posner, regia Răzvan Oprea, programat pentru joi, şi "Noaptea lui Helver" de Ingmar Villqist, regia Adrian Ionescu, programat vineri, au fost suspendate din cauza faptului că mai mulți actori au fost depistați pozitiv.

"Din cauza îmbolnăvirii unor actori, spectacolul 'Stupid Fucking Bird' programat pentru data de 27 ianuarie 2022 şi spectacolul 'Noaptea lui Helver' programat pentru data de 28 ianuarie 2022 se suspendă", se arată în informare, potrivit Agerpres.

De ce au fost amânate cele două spectacole de la TNB

Actorul Eduard Adam, care face parte din spectacolul Stupid Fucking Bird, a declarat, în exclusivitate pentru SPECTACOLA, că este vorba de unul dintre colegii săi, care a fost carantinat din cauza faptului că fiica lui a fost testată pozitiv cu COVID-19. Mai mult decât atât, actorul a precizat că nu au acceptat să i se facă testul PCR, înainte de a fi carantinat. 

Eduard Adam a subliniat că ceilalți colegi sunt bine, iar spectacolul s-a amânat până când colegul său va ieși din izolare.

"Fata unui coleg este infectată și l-au băgat și pe el în carantină. Deși a cerut să facă un test PCR,  legea carantinării nu i-a permis acest lucru. Țin să precizez că este și vaccinat, de fapt toți suntem vaccinați. Spectacolul se va relua în curând. Momentan colegul nostru trebuie să stea în carantină, restul suntem bine", a declarat actorul Eduard Adam, în exclusivitate pentru SPECTACOLA. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel