Actele lui Radu Beligan, scoase la vânzare pe un site de anunțuri. Fiica actorului: Câtă NERUȘINARE! Cât se cerea pentru ele

Fiica regretatului actor Radu Beligan s-a revoltat. Cum s-au putut scoate la vânzare actele maestrului Radu Beligan și cât se cerea pe ele.

Permisul de conducere și buletinul actorului Radu Beligan au fost scoase la vânzare pe un cunoscut site de vânzări, evident, în mod fraudulos. 

Anamaria Beligan, fiica cea mare a regretatului actor, a trecut prin momente neplăcute după ce a aflat și a făcut toate demersurile necesare pentru a rezolva această situație.

Deși au trecut cinci ani de la moartea marelui actor, fiica lui cea mare continuă să aibă grijă de modul în care marele actor este păstrat în memoria oamenilor. Aceasta s-a arătat revoltată și nu a ezitat să publice un mesaj dur pe rețelele de socializare.

"Dumnezeule, câtă NERUȘINARE!", a scris Anamaria Beligan pe Facebook, acolo unde a postat și imagini cu permisul deținut de tatăl ei, Radu Beligan.

Anamaria Beligan nu putea să lase lucrurile așa, a făcut toate demersurile necesare pentru a rezolva această situație și a se asigura că anunțul respectiv va fi scos de pe site.

Teo Trandafir, despre problemele de sănătate: Eu o să mor acum! Mi-au făcut perfuzii

Cât cerea persoana pentru actele lui Radu Beligan

Conform anunțului, pentru ultimul permis de conducere al regretatului actor Radu Beligan și o copie după cartea de indentitate a acestuia, persoana care a scris anunțul cerea suma de 850 de lei oamenilor care își doreau să intre în posesia actelor de indentitate.

Anamaria Beligan a mai spus și faptul că actele au fost furate de pe masa succesorală. Drept urmare, n-a stat foarte mult pe gânduri și a trimis o solicitare către deținătorii site-ului pentru a opri vânzarea ilegală a actelor.

"Vă rog să sistați urgent comerțul cu actele de identitate ale tatălui meu. Sunt obiecte furate din masa succesorală – patrimoniul Radu Beligan. În plus, actul dumneavoastră contravine punctului 9 de la capitolul "obiecte interzise" ale propriului dumneavoastră regulament", se arată în solicitarea făcută de Anamaria Beligan.

Cum arată și cât de mare s-a făcut Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu: E bărbat în toată regula. Învăț să mă dau ușor deoparte

Fiica lui Radu Beligan a reușit să oprească vânzarea actelor tatălui ei

În urma solicitării, Anamaria Beligan a reușit să scoată anunțul. Aceasta a primit și confirmarea că vânzarea a fost oprită.

"Victorie! Vânzarea s-a oprit. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut în acest oribil interval", a mai scris fiica lui Radu Beligan, pe Facebook.

Cu toate acestea, fiica lui Radu Beligan nu a reușit să intre în posesia actelor.

Radu Beligan s-a stins din viață pe 20 iulie 2016, la vârsta de 97 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel