Accident Germania: 42 de români implicați. PATRU, în spital

Un autocar s-a răsturnat, miercuri, în Germania, la Bohmte. Erau 49 de persoane în autocar, 42 dintre acestea fiind români. 

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) precizează că, în accidentul cu autocar petrecut miercuri în Germania, au fost implicaţi 42 de cetăţeni români. Ei muncesc în agricultură. 

Patru cetăţeni români au fost supuşi unor investigaţii medicale amănunţite. Starea acestora de sănătate este stabilă. Celelalte persoane implicate în accident au suferit răni superficiale, fiind tratate fie ambulatoriu, fie ţinute sub observaţie pentru 24 de ore şi ulterior externate. Familiile cetăţenilor români au fost informate cu privire la situaţia acestora.

Joi dimineaţă, consulul general al României la Bonn s-a deplasat la unităţile spitaliceşti în care sunt internaţi cetăţenii români răniţi, pentru a-i vizita şi pentru a acorda asistenţa consulară necesară.

Reprezentaţii misiunii diplomatice române menţin în permanenţă legătura cu familiile cetăţenilor români răniţi, oferind asistenţă consulară specifică în astfel de cazuri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel