AC Milan - Torino 4-2. Milanezii vor înfrunta Juventus în semifinalele Cupei Italiei

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

AC Milan s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei, după ce s-a impus în fața formației Torino FC.

AC Milan s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei, după ce a învins cu 4-2 formația Torino FC, în prelungiri, pe San Siro, conform Agerpres. Înaintea meciului, gazdele i-au adus un omagiu lui Kobe Bryant, baschetbalistul decedat în accidentul de elicopter din California.

Pe ecranele gigant ale arenei au putut fi văzute fotografii cu Kobe Bryant alături de fiica sa Gianna, decedată la rândul ei în accidentul produs duminică.

Timp suplimentar

Pe teren, cele două formații italiene au terminat timpul regulamentar la egalitate. Milanezii au reușit să înscrie în prima repriză, prin Bonaventura, însă Torino a egalat până la pauză, prin Bremer. Același jucător a trimis Torino în avantaj, în minutul 71, însă Hakan Calhanoglu a restabilit egalitatea în minutul 90.

Meciul a fost dus în prelungiri, unde turcul a reușit să mai marcheze o dată, în minutul 106. Zlatan Ibrahimovic a reușit să închidă tabela la 4-2, când a înscris în minutul 108.

Juventus, următoarea destinație a Milanului

AC Milan va înfrunta în semifinale formația Juventus Torino, care a învins-o pe teren propriu, cu 3-1, pe AS Roma, într-o partidă disputată săptămâna trecută, când a avut loc și întâlnirea dintre SSC Napoli și Lazio Roma (scor 1-0).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel