324 KM/H cu o singură mână pe volan, pe drum PUBLIC. În cealaltă avea TELEFONUL

Un vitezoman inconștient s-a filmat cu o mână pe telefon și cu cealaltă pe volan, cu 324 km/h, pe o autostradă din Marea Britanie.

Un vitezoman inconștient s-a filmat cu o mână pe telefon și cu cealaltă pe volan, cu 324 km/h, pe o autostradă din Marea Britanie, conform The Sun.

Teribilistul a profitat de faptul că lumea nu circulă mult din cauza restricțiilor care nu au fost încă ridicate complet, pe ceea ce ar fi M23, în West Sussex.

Audi tip break cu 550 CP

 (w670)

Din câte se pot observa din videoclip, șoferul conducea un Audi RS6 de nu mai puțin de 550 CP, mașină care depășește 100.000 de euro când este nouă-nouță. În plus, britanicul conducea cu o singură mână, fiindcă cu cealaltă se filma.

Vitezomanul a intrat pe autostradă și a accelerat de la 100 km/h la 185 km/h în doar 5 secunde. Întregul clip a fost postat pe Twitter.

Comentariile de pe Twitter

Un utilizator al platformei de socializare a comentat: „Dacă mașina ar avea o pană la viteza aia bănuiesc că n-ar mai rămâne nimic din ea, nu? Pot spune același lucru și despre șofer, nu?". „Și mai de speriat despre faptul că ăsta conduce cu 324 km/h este că folosește telefonul mobil să filmeze", a scris un altul.

Audi limitează puternicele mașini RS6 cu motor V8 la 280 km/h, însă aceste limitatoare pot fi scoase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel