Scenariu sumbru pentru Traian Băsescu! Motivul real pentru care ar candida la Primăria Capitalei

Traian Băsescu nu are nicio șansă să câștige Primăria Capitalei, la alegerile locale din 2016, de aceea, dacă va intra în cursa electorală, motivul real este altul, susține Ludovic Orban.

”Nu cred că Traian Băsescu va candida la primăria Capitalei. A fost președintele României, cea mai înaltă funcție în stat. Dacă avea ceva de oferit acestei țări putea să o facă. Am văzut foarte clar ce a făcut în 10 ani de zile: dezbinare, corupție, scandaluri, încălcarea sistematică a Constituției. Le-a ajuns românilor și bucureștenilor, implicit.

Traian Băsescu nu are nicio șansă să câștgie Primăria Capitalei și să scoată cât de cât un scor rezonabil. El este plafonat la procentul celor care încă mai au încredere în el.

Intrarea lui Băsescu în cursă nu ar fi decât în avantajul PSD-ului. Deci dacă Traian Băsescu intră în cursă, intră doar pentru a ajuta PSD. Nu cred că poate avea un alt motiv.

Apropo de speculațiile potrivit cărora că Traian Băsescu intră în cursă intră pentru a ridica partidul pe care-l reprezintă. Dacă eșuează la Primăria Capitalei și iese pe locul 4, își înmormântează propriul partid. La alegerile parlamentare, lumea nu va mai vota cu el. Vă spun din analizele pe care le-am făcut, Băsescu nu are nicuio șansă să câștige primăria Capitalei”, a declarat Ludovic Orban la DC NEWS LIVE.

Răspuns dur pentru Traian Băsescu

Ludovic Orban i-a răspuns lui Traian Băsescu după ce acesta a spus că PNL predă Bucureștiul către PSD referitor la alegerile pentru Primărie din 2016.

"Cred că Traian Băsescu a vorbit destul de mult în România și cred că nu ar trebui să îi mai acordăm atâta importanță. PNL este pregătit să câștige alegerile pentru Primăria Capitalei, iar în ceea ce mă privește am experiența necesară, cunoștințele necesare, pachetul de soluții pregătit pentru a-i convinge pe bucureșteni să voteze cu mine", a mai zis Ludovic Orban.

Ludovic Orban, candidatul PNL la Pirmăria București

Ludovic Orban a fost validat de Biroul Politic Naţional pentru candidatura la Primăria Bucureşti.

Prim-vicepreşedintele liberalilor a fost anterior votat în unanimitate şi de organizaţia PNL din Capitală.

Decizia vine după ce PNL l-a propus pe Ludovic Orban în locul europarlamentarul Cristian Buşoi care şi-a facut pre-campanie pentru această candidatură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel