Ponta, prima reacție privind solicitarea DNA în cazul Oprea

Fostul premier Victor Ponta, invitat luni la DC News Live, a refuzat să facă vreun comentariu pe tema solicitării DNA de începere a urmăririi penale în cazul fostului vicepremier Gabriel Oprea, argumentându-și decizia.  

"DNA cere urmărire penală împotriva vicepremierului Gabriel Oprea din cauza faptului că a avut loc acel eveniment nefericit cu polițistul de escortă. Aveți un comentariu în legătură cu acțiunea care se face?", l-a întrebat analistul Bogdan Chirieac pe invitatul inteviului, Victor Ponta.

"Nu, tocmai pentru Gabi Oprea mi-este și prieten și mi-a fost și un partener foarte loial. Cred că dacă fac un comentariu acum, nu pot decât să îi fac rău", a declarat fostul premier. 

Întrebat ulterior dacă fostul vicepremier decontează în prezent faptul că i-a fost un partener politic loial, Victor Ponta a spus: "Repet, cred că orice comentariu pe care eu îl fac spunând si asumându-mi faptul că îmi este și prieten și mi-a fost un partener politic corect și loial, nu poate decât să îi facă rău. Și chiar eu vreau să îi fie bine, nu vreau să îi fac rău", a adăugat fostul premier, la DC News Live.

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a cerut, luni, sesizarea Senatului pentru formularea cererii de urmărire penale faţă de Gabriel Oprea, fost viceprim-ministru pentru Securitate Naţională şi ministru al Afacerilor Interne, în legătură cu săvârşirea a două infracţiuni de abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul în perioada în care a deţinut funcţia ministerială.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel