Ponta, la Congresul UDMR: "Fac un apel extrem de important"

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Congresul UDMR, că maghiarii au fost niște parteneri politici care s-au ținut mereu de cuvânt și le-a mulțumit pentru perioada în care au guvernat alături de PSD.

UDMR este "singurul reprezentant legitim al comunității maghiare din România", a spus Ponta, afirmație întâmpinată cu aplauze de participanții la Congres. 

Cel de-al 12-lea Congres al UDMR se desfăşoară în perioada 17 – 18 aprilie la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca. Kelemen Hunor, președintele în exercițiu al UDMR, este singurul candidat la conducerea formațiunii.

"Vreau să închei intervenția mea cu un apel extrem de important, ca în următorii 25 de ani să păstrați cel mai important atu al UDMR-ului - capacitatea de dialog (...) Confruntarea, extremismul, face rău și politicienilor din UDMR și celor din PSD, PNL, PC, orice alt partid", a mai spus Ponta.

"Sunt capabil de dialog, sunt capabil să înțeleg lucruri, sunt capabil să respect înțelegeri și, așa cum spunea și dl primar Boc, mă bucur că întotdeauna ați fost un partener care s-a ținut de cuvânt când a luat o decizie și ăsta este un lucru extrem de important", a adăugat prim-ministrul.

Gorghiu pune cruce moțiunii de cenzură. Ponta rămâne până în 2016

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel