Mircea Badea, revoltat: Imaginea este monstruoasă. Îl umilește pe amicul meu

O imagine cu Gabriel Cotabiță a scandalizat o țară întreagă. Este vorba despre fotografia în care o infirmieră pur și simplu s-a aruncat în pat peste artist şi s-a fotografiat cu el.

Mircea Badea și-a arătat indignarea privind acest subiect marți seară în emisiunea "În gura presei".

"Domnul Gabriel Cotabiță, un amic de-al meu, a apărut în niște imagini... nici nu am vrut să știu la ce spital s-a întâmplat așa ceva. Este ceva sinistru. Înainte de indignarea de natură cetățenească legală, am o indignare de specie. Ce-or avea oamenii ăștia – cum este cretina aia care a apărut în poză cu Gabriel Cotabiță – în creier? Cum să îți dea prin cap să faci așa ceva? Cum? Vorbim despre o asistentă care ar fi trebuit să își facă meseria. Cum să își imagineze ea o astfel de postură? Ce este în creierul unei asemenea făpturi? Este monstruos", a zis realizatorul TV.

"Nu sunt de acord cu nimeni care a difuzat acea fotografie cu Gabriel Cotabiță. Sigur că prin difuzarea ei s-a stârnit o legitimă indignare. Eu m-am gândit dacă să dau sau nu imaginea. Imaginea este monstruoasă. Îl umilește pe amicul meu Cotabiță. Am ales să nu dau acea fotografie. Și dacă vă descriu este umilitor, dar trebuie să vă spun că există astfel de ființe printre noi", a mai spus Mircea Badea.

VEZI ȘI: Prima imagine cu Gabriel Cotabiță pe patul de spital!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel