EXCLUSIV  Daniel Barbu, revoltat: Este o lege odioasă, încâlcită, confuză

Actuala lege electorală este catalogată de către profesorul DANIEL BARBU, candidatul ALDE la Primăria Generală a Capitalei, ca fiind una "odioasă, încâlcită, confuză". În plus, aspirantul la fotoliul de primar al Municipiului București acuză Comisia de cod electoral de incapacitatea de a scrie o lege suplă, simplă, eficientă, dar care să-i ajute și pe cetățeni să fie informați în același timp. 

 

Invitat la DC News, Daniel Barbu și-a exprimat revolta față de legea electorală.

"Mă uit la actuala lege electorală. Am avut o Comisie de cod electoral de la toate partidele. Au luat un text de-a gata de la Autoritatea Electorală Permanentă, scrisă de niște birocrați încâlciți, gata scrisă. Au făcut ei mici aranjamente și au venit cu ea. Deci incapacitatea acestei comisii de cod de a scrie ea însăși, cu asistență tehnică, cu specialiști în jur, o lege suplă, simplă, care să vizeze integritatea, care să pună capăt oricărui tip de mită sau fraudă electorală, dar în același timp să facă viața ușoară și cetățenilor, să-i ajute să fie informați. Cetățenii, azi, în București, dar cred că și în întreaga tara, nu-și dau seama că ne aflăm într-o perioadă de campanie electorală. Dacă nu pleacă interesați de acasă să afle ceva despre campanie, nimic nu le spune că este campanie.

E o lege odioasă, încâlcită, confuză, care pur și simpu a fost preluată ca atare", a explicat candidatul ALDE la Primăria Capitalei, Daniel Barbu.

Citește și: Daniel Barbu a identificat contracandidatul cel mai puternic pentru Primăria Capitalei

Urmărește declarația lui Daniel Barbu de la minutul 29:30

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel