Cristian Firică neagă că ar fi una şi aceeaşi persoană cu Uberto Ugo

Cristian Manuel Firică, fost asistent universitar la Facultatea de Drept din cadrul Centrului teritorial al Universităţii Spiru Haret şi lider al tinerilor uneperişti din Dolj, a negat faptul că este una şi aceeaşi persoană cu Uberto Ugo, vedetă pe site-urile gay.

Cristi Firică a intrat în legătură directă prin telefon, joi seara, la Realitatea Tv spunând că pozele cu pricina sunt trucate şi că el nu are nicio legătură cu ceea ce se prezintă în fotografii.

"Cine a avut această idee nefericită va răspunde în faţa instanţelor de judecată. Întrucât am citit anunţul de pe dcnews.ro, făcându-se referire la funcţia mea de preşedinte al organizaţiei judeţene, nu pot să mă gândesc în momentul de faţă decât că se doreşte a se arunca cu noroi în acest partid din care fac parte. Sunt colegi de-ai mei din partid atacaţi în fiecare zi în mass media în general de către cei care doresc să împroaşte cu noroi partidul şi membrii acestuia. Cu siguranţă vom afla şi îl vom acţiona în judecată", a declarat uneperistul la Realitatea TV.

Cât despre pozele respective, acesta susţine că sunt trucate.

"În unele fotografii este figura mea, căreia i-a fost aplicat un alt corp. Fotografiile originale le poate vedea oricine pe site-ul firica.com, întrucât eu sunt sportiv de performanţă, am postat imagini de acolo din anii de competiţii şi unele sunt asemănătoare ca poziţii cu cele originale. Altfel, nu este nici măcar corpul meu. Structura masei musculare... În una dintre ele spre exemplu, muşchii mei abdominali nu au forma celor din fotografie. Toate fotografiile de pe site-ul meu sunt reale, nu şi cele în care apar în acele ipostaze pe care le resping", încheie acesta.

Asemănarea dintre Cristian Manuel Firică şi personajul gay Uberto Ugo este izbitoare. De altfel, mai mulţi apropiaţi ai acestuia au confirmat că Uberto Ugo şi Firică sunt una şi aceeaşi persoană. „Da, el este. Se duce foarte des la sală“, a spus un cunoscut al acestuia, citat de adevărul.ro.

Citește și:

Şeful tinerilor de la UNPR Dolj, Cristi Firică, alias Uberto Ugo, vedetă pe site-urile gay

Cristian Diaconescu se delimitează de cazul liderului porno de la tineretul UNPR Dolj

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel