Bogdan Chirieac: Mi-e teamă că mult discutatul Cod Fiscal nu va mai trece a doua oară prin Parlament

Analistul politic Bogdan Chirieac este de părere că mult discutatul Cod Fiscal nu va mai trece a doua oară prin Parlament. Când spune acest lucru se bazează pe afirmațiile recente pe care le-a făcut Mugur Isărescu.

"După cum stau lucrurile, mie mi-e teamă că mult discutatul Cod Fiscal nu va mai trece a doua oară prin Parlamentul României. Când spun acest lucru mă bazez pe intervenția în forță, de vineri, a guvernatorului Băncii Naționale care a spus cu subiect și predicat că nu este bine să adoptăm acest Cod Fiscal și a oferit dânsul argumentele necesare.

La anvergura internațională cu totul de excepție pe care o are guvernatorului Băncii Naționale, eu cred că în acest moment Codul Fiscal este compromis. Dacă Victor Ponta dorește să demisioneze, probabil că respingerea Codului Fiscal în Parlament este un motiv pentru a demisiona. Dacă nu dorește acest lucru, să se urce pe cal și să facă ce are de făcut", a spus Bogdan Chirieac duminică seara la România TV.

Amintim că Mugur Isărescu a declarat că actualul Cod Fiscal nu poate fi aplicat, iar România nu-şi permite acum toate reducerile de taxe care ar urma să intre în vigoare la 1 ianuarie 2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel