Urmărește emisiunea live


Bogdan Chirieac: Am senzația că ce ne spuneți este ca un testament de premier? Ce a răspuns Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a fost invitat, vineri, la DCNews Live. După mai multe declarații pe care le-a făcut, primul-ministru a fost întrebat de analistul politic Bogdan Chirieac: "De ce am senzația că ce ne spuneți acum e aproape un fel de testament ca prim-ministru?".

"Nu, nu, la 42 de ani ar fi totuși prematur să am un testament ...", a reacționat Victor Ponta.

"Nu, nu! Stați puțin! Prim-ministru în această legislatură", a intervenit Bogdan Chirieac.

"Ca să spun așa foarte direct, și am zis-o în seara alegerilor, poporul are întotdeauna dreptate. Poporul a decis să fie altcineva președinte și respect această decizie și chiar am toată dorința de a lucra cu noul președinte legitim. Dar dacă poporul a decis ca altcineva să fie președinte, atunci eu am înțeles asta ca un semn, ce am greșit, ce n-am făcut bine, ce trebuie să schimbăm, dar în primul rând că să fiu un bun prim-ministru. Și atunci, o să încerc să fiu un foarte bun prim-ministru. Și atunci o să încerc să duc aceste proiecte guvernamentale la bun sfârșit, atâta timp cât voi fi prim-ministru, până mâine sau până la sfârșitul lui 2016. 

Există, și dvs știți foarte bine, există în regiunea noastră câțiva prim-miniștri care au candidat la prezidențiale, au pierdut și au fost foarte buni prim-miniștri. Dacă o să reușesc să merg pe acest drum, înseamnă că îmi fac datoria față de cei care m-au votat", a explicat primul-ministru.

Întrebat dacă mai vede în cadrul coaliției și alte persoane capabile să ocupe postul de premier, Victor Ponta a răspuns: "Categoric da!", însă nu a oferit exemple concrete în acest sens.

Vezi AICI interviul integral

Vezi și: Ce a recunoscut Ponta. Lucru nespus până acum despre alegeri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel