ZODII care sunt îngeri printre oameni

Unele semne zodiacale reprezintă o adevărată binecuvântare pentru cei din jur.

Taur

Un om blând, cald, bun. Așa poate fi descris pe scurt nativul Taur. E foarte atent cu cei din jurul său și nu le poartă ranchiună chiar și atunci când aceștia încearcă să îi facă vreun rău. Taurul e sincer și loial și un adevărat monument de răbdare. E un părinte deosebit, grijuliu și un prieten de nădejde. Are o mare capacitate de a iubi necondiționat, o calitate rar întâlnită.

Rac

Despre nativul Rac se spune că e mereu bun la casa omului. Pentru că oricine are nevoie alături de o persoană iubitoare, atentă, grijulie și în același timp docilă și înțelegătoare. Așa e Racul, un înger de om cu inimă de aur. Are o capacitate extraordinară de a iubi, știe cum să îți facă viața mai frumoasă, cum să îți facă zilnic câte o bucurie așa încât să fii cel mai fericit om de pe Pământ.

[citeste si]

Pești

Nativul Pești e unul dintre cei mai blnzi oameni cu putință. E incapabil să facă vreun rău pentru că e sufletist și milos. Detestă conflictele și e foarte pașnic și pacifist, potrivit ele.ro. Într-o relație este o adevărată încântare pentru partener, căci îi va fi sprijin necondiționat clipă de clipă. Nativul Pești e genul de om care te va întâmpina mereu cu zâmbetul pe buze și care va avea întotdeauna un cuvânt bun de spus la adresa ta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel