Ziua îndrăgostiţilor: Cu iubita la piscină, discount de 50%!

are caracter ilustrativ
are caracter ilustrativ

Reducere de 50% de 'Ziua îndrăgostiţilor' la centrele balneare din judeţul Covasna.

Cele cinci centre balneare din judeţul Covasna, construite în localităţile Olteni, Belin, Malnaş-Băi, Vâlcele şi Hătuica prin proiectul 'Drumul apelor minerale', oferă miercuri, de 'Ziua îndrăgostiţilor', o reducere de 50% la biletele de intrare.

'Perechile care vizitează miercuri centrele noastre beneficiază de servicii la jumătate de preţ. Biletul de intrare pentru adulţi este de 12 lei, iar pentru elevi şi pensionari de 6 lei, iar mâine va fi la jumătate din preţ (...) În aceste centre se poate face baie în piscine cu apă caldă sau apă rece, avem saune, aparate de fitness, precum şi mese de biliard', a declarat, pentru Agerpres, directorul executiv al Asociaţiei pentru Dezvoltarea Turismului din cadrul Consiliului Judeţean Covasna, Jeno Szabolcs.

Cele cinci centre balneare au fost vizitate anul trecut de peste 20.000 de turişti, iar administratorii acestora se aşteaptă ca numărul vizitatorilor să crească în urma punerii în funcţiune şi a unor camere saline, folosite pentru tratarea anumitor alergii sau boli, cum ar fi astmul.

[citeste si]

Centrele au fost construite între anii 2011-2014 prin proiectul 'Drumul apelor minerale', iniţiat de Consiliul Judeţean Covasna şi cofinanţat din fonduri europene, cu scopul de a revigora câteva staţiuni lăsate în paragină, dar şi de a dezvolta mai multe localităţi cu potenţial balnear.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel