Zile LIBERE de 1 Mai. O nouă vacanţă pentru români!

Turism la Marea Neagra. Turism de 1 Mai pe Litoral
Turism la Marea Neagra. Turism de 1 Mai pe Litoral

Zile LIBERE de 1 Mai. Joi, pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern se află un proiect de hotărâre de Guvern prin care bugetarii vor putea avea o minivacanţă de 1 Mai.

Zile LIBERE de 1 Mai - Ziua de luni, 30 Aprilie, ar putea fi declarată zi liberă pentru salariaţii din sectorul public, pentru a face 'punte' cu data de 1 Mai, au declarat pentru Agerpres surse guvernamentale. Proiectul de hotărâre în acest sens ar putea fi aprobat joi în şedinţă de Guvern.

Zile LIBERE de 1 Mai - Astfel, bugetarii vor fi liberi în perioada 28 Aprilie (sâmbătă) - 1 Mai (marţi). Concret, oamenii vor munci vineri, 27 aprilie 2018 şi apoi vor fi liberi luni (30 Aprilie) şi marţi (1 Mai). Angajaţii la stat se vor întoarce la muncă miercuri, 2 Mai.

Zile LIBERE de 1 Mai

[citeste si]

Zile LIBERE de 1 Mai - De asemenea, după această minivacanţă de 1 Mai, românii ar putea putea avea o altă vacanţă de Rusalii. Anul acesta, sărbătoarea Rusaliilor pică pe 27 Mai (duminică), iar ziua de luni, 28 Mai, este liberă.

Zile LIBERE de 1 Mai - În aceeaşi săptămână, respectiv vineri, românii au din nou liber pentru că este 1 Iunie. Dacă Guvernul va interveni cu o decizie pentru a face "punte" cu alte zile libere, românii ar putea avea de Rusalii o vacanţă de 9 zile (26 Mai - 3 Iunie).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel