Zelenski a felicitat naţionala Ucrainei pentru calificarea la EURO 2024

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Zelenski a felicitat selecţionata de fotbal pentru calificarea la EURO 2024 şi a marcat importanţa acestei victorii prim mesajul ''Ucraina este şi va fi''.

Zelenski a mulţumit, prin intermediul platformei Telegram, naţionalei de fotbal pentru că a demonstrat încă o dată că atunci când este dificil pentru ucraineni, ei nu se predau şi continuă să lupte. Atunci ucrainenii vor câştiga cu siguranţă. În momentele în care vor să ne distrugă în fiecare zi, demonstrăm în fiecare zi că ucrainenii sunt şi vor fi. Ucraina este şi va fi! Mulţumim echipei naţionale. Pentru o victorie crucială şi pentru că am ajuns la EURO.

Marţi, la Wroclaw (Polonia), în finala play-off-ului B, Ucraina a învins Islanda cu scorul de 2-1 şi a obţinut biletul la EURO 2024. Islandezii au deschis scorul prin Albert Gudmundsson (30), dar Ucraina a reuşit să întoarcă scorul în repriza secundă, prin golurile înscrise de Viktor Ţîgankov (54) şi Mihailo Mudrik (84).

Ucraina va juca în grupa României la EURO 2024, duelul celor două naţiuni fiind prevăzut pe 17 iunie la Munchen. România va mai juca apoi cu Belgia, pe 22 iunie la Koln, şi Slovacia, pe 26 iunie la Frankfurt, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel