Zeama de murături, de ce să o bei drept remediu

Zeama de murături are efecte pozitive asupra organismului.

Refacerea organismului 

O sută de ml de zeamă de murături reduce durerile cauzate de crampele musculare. Acest efect benefic poate fi explicat prin acțiunea oțetului, care are un efect analgezic și neutralizează semnalele transmise de terminațiile nervoase care determină apariția crampelor musculare.

Zeama de murături este o sursă excelentă de sodiu și conține și o cantitate utilă de potasiu. Bea încet puțină zeamă de murături la finalul antrenamentului pentru a restabili nivelul normal de electroliți și a avea din nou energie.

Conține antioxidanți. Utilă pentru dietă

Zeama de murături este o sursă foarte bună de vitamina C și vitamina E. Acești doi antioxidanți neutralizează efectele nocive ale radicalilor liberi asupra organismului și îți mențin tenul catifelat și luminos. De asemenea, previn gripele sau răcelile de sezon prin fortificarea sistemului imunitar.

Dacă încerci să elimini câteva kilograme în plus, bea puțină zeamă de murături și vei diminua disconfortul resimțit când termini exercițiile. Totodată, zeama de murături stimulează echilibrul florei intestinale și asigură o digestie normală, prevenind constipația.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel