X Factor, 5 noiembrie, ULTIMA etapă de audiții. Nu le-a venit să creadă CINE a urcat pe scenă: O țară întregă o să vadă că mai trăiesc

Foto: Instagram X Factor
Foto: Instagram X Factor

Surpriză de proporții pe scena X Factor în ultima etapă de audiții, de la 20:30, la Antena 1.

Vineri seara, 5 noiembrie, a avut loc ultima etapă din audițiile sezonului 10, iar jurații și-au definitivat listele participanților în Bootcamp. Ultimii concurenți au demonstrat că au factorul X și că-și merită locul în echipe.

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi.

Florin Ristei - mentorul grupei de Fete sub 24 de ani

Delia - mentorul Grupurilor

Loredana - mentorul grupei de Mixt, peste 24 de ani

Ștefan Bănică - mentorul grupei băieți sub 24 de ani.

 

UPDATE 11: Ștefan Bănică Jr și-a ocupat ultimul loc în echipă.

Mihai Turbatu a urcat pe scenă plin de emoții și a fost luat la mișto de Ștefan Bănică Jr. 

Cu toate astea, Mihai a impresionat cu vocea și momentul său de pe scenă, motiv pentru care Ștefan Bănică Jr. s-a grăbit și i-a dat primul DA. 

Mihai Turbatu a primit 4 de DA și a ocupat ultimul loc în echipa lui Bănică.

"Ești ultimul meu cartuș. Mă interesează să îți ții numele la înălțime. Adică să fii turbat pe scenă", i-a spus Ștefan Bănică.

"Fii turbat!", i-a spus și Loredana.

 

UPDATE 10: După o absență îndelungată de pe scenă, Maria Nagy a hotărât să revină în lumina reflectoarelor pentru a le arăta fanilor că nu a pus punct carierei muzicale.

Maria Nagy le-a mărturisit juraților că principalul motiv pentru care a urcat pe scenă în această seară a fost pentru a-și saluta publicul din anii ’80.

"Nu am nimic de pierdut, am venit să îmi salut publicul. O țară întreagă o să vadă că mai trăiesc, că încă mai exist", a declarat cântăreața descoperită în anul 1978 de regretatul Adrian Păunescu.

"S-a văzut bucuria revenirii pe scenă după mult timp", a fost remarca Deliei după momentul concurentei.

"Mie mi se pare inutil să jurizăm pentru că sunteți profesionistă și cred că din partea noastră aveți toată dragostea, toate aplauzele și mă bucur că ați revenit pe scenă, în fața publicului", i-a transmis Loredana.

Pentru că în trecut Maria Nagy a avut un stil rock, avangardist pentru comunismul anilor ’80, ea s-a simțit forțată să renunțe la muzică pentru că nu se putea exprima așa cum și-ar fi dorit. Maria a plecat în Africa, a călătorit mult și a ajuns să cânte pentru Prințul Charles și Sting.

În 2012 a revenit în România și dorința ei cea mai mare era să facă un best of cu piesele ei.

“Și atunci aș putea spune că sunt ca o artistă împlinită”, a mai adăugat Maria Nagy

UPDATE 9: Ovidiu Iancău, în vârstă de 25 ani, a intrat plin de entuziasm pe scena X Factor, pregătit să facă show. El a povestit că ascultă foarte mult rap underground și că melodiile pe care le cântă au un mesaj pozitiv, inspirate din viața lui frumoasă.

"Bravo, mi-a plăcut negativul. E un flow bun, mesajul se vede că te-ai pregătit. Ești printre puținii rapperi de anul acesta de la care înțeleg și cuvintele", i-a spus Ștefan Bănică.

"Bine scris, Ovidiu. Zi-ne de unde te-ai inspirat ca să nu zic eu", a mai spus Florin Ristei.

Ovidiu a explicat că versurile îi aparțin lui Krem.

"Mi-am pus amprenta într-o mică măsură. Cred că pot mult mai mult", zice Ovidiu.

"Dar multe dume bune sunt de la el. Trebuia să zici asta înainte să începi piesa", i-a spus Florin Ristei.

"Ăsta e un concurs în care majoritatea cântă cover-uri și ăsta poate fi considerat tot un fel de cover", i-a zis Loredana concurentului X Factor.

Ovidiu Iancău a primit 3 de DA.

UPDATE 8: Davide Cascini este tânărul italian cu look de american care a venit la X Factor pentru a le arăta juraților de ce este în stare, fiind pregătit să cânte piesa Moriro da Re.

"Ești forțos, musculos, vânos. Cred că are nevoie de un asemenea băiat din Italia", i-a spus Loredana.

"Eu nu sunt de acord cu colegii mei care spun că ești un concurent bun pentru echipa mea. Ești un concurent bun pentr X Factor 2021. Poți face față oricărui concurent din echipele pe care le au colegii mei", a mai spus Ștefan Bănică.

Davide a primit 4 de DA și a intrat direct în echipa lui Ștefan Bănică Jr.

UPDATE 7: Daniel Mititelu, instructor de canto de meserie, a venit la X Factor pentru a aduce veselia și voia bună prin intermediul cântecului popular.

Daniel a intrat în scenă încrezător și pregătit să cânte. Loredana nu putea să nu observe că are o problemă la picior și l-a întrebat despre ce e vorba. Daniel a povestit că e o problemă din naștere, dar nu vede acest lucru ca pe un dezavantaj.

"Sunt la fel de sănătos ca voi toți", a spus Daniel Mititelu.

Daniel a mărturisit că și fratele lui are o problemă de sănătate, iar soția lui este imobilizată în scaun rulant, însă fiica lor în vârstă de 2 ani este foarte bine.

"Daniel, ai o voce bărbătească, o voce clară, bine definită. Și apropo, vezi că îți stă bine când zâmbești, ar trebui să o faci mai des un pic, mai ales pe scenă", i-a spus Ștefan Bănică.

"Scena e deschisă întotdeauna pentru toată lumea care are talent, însă gândesc ce se întâmplă mai departe în gale, ce căutăm, care e formatul emisiunii și din cauza asta și doar din cauza asta răspunsul este NU astă seară", a zis Florin Ristei.

Daniel Mititelu a primit 3 de DA.

 

UPDATE 6: Doina Spătaru a venit la X Factor pentru a-și demonstra calitățile vocale, dar și pentru a le arăta juraților cât de frumos cântă la saxofon.

Doina Spătaru nu e străină de scenă și a cântat cu câțiva dintre jurații emisiunii.

"Doina, eu nu te-am mai auzit de mult cu vocea. De câte ori ne-am văzut, tot timpul erai cu saxofonul, cântai piese din proiectul tău. M-ai surprins într-un mod plăcut astă seara", i-a mărturisit Florin Ristei.

"Să știi că poți fi solistă și într-un grup, fără nicio problemă", i-a transmis Delia.

"Doina, tu știi că întotdeauna mi-ai plăcut și de data asta chiar ai fost altfel decât te știam. Foarte frumos", i-a spus Loredana.

Doina Spătaru a primit 3 de DA și un NU și se află pe lista scurtă a Loredanei și a Deliei.

UPDATE 5: Venită din Italia, cu vocea sa caldă, Abeba Suardi l-a pus pe gânduri pe Florin Ristei.

Concurenta în vârstă de 18 ani le-a spus juraților că preferă să cânte singură, nu într-o trupă și a venit pregătită să cânte piesa Clown a lui Emeli Sande.

"Ai cântat strălucitor, clar, frumos, angelic ca o fată tânără, frumoasă, superbă pe care o așteptai la X Factor", i-a transmis Delia.

"Vocea ta este foarte delicată, tonul tău, timbrul tău sunt absolut senzaționale", a mai spus Loredana.

"Nu cred că ai fost direct de Bootcamp astă seară, dar cred că se poate lucre cu tine. Ai fost un pic leneșă pe piesa asta. Mi-ar fi plăcut un pic zbuciumul tău să fie mai vizibil. Ești primul om de pe lista mea de așteptare", i-a zis Florin Ristei.

Abeba Suardi a luat 3 de DA și un NU.

 

UPDATE 4: Gilbert Costache este român, dar timp de 18 ani a stat cu familia în Spania. Acum, s-a întors pentru a face muzică în țara lui și i-a impresionat pe jurați.

Gilbert Costache a mărturisit că legătura lui cu muzica s-a stabilit prin dans.

Numele lui are o poveste intresantă. Gilbert a povestit că bunicul lui avea un prieten în armată pe care îl chema Gilbert și i-a plăcut atât de mult încât i-a dat acest nume și fiului său, dar și celor doi nepoți.

"Pentru rromi e o muzică foarte important, de exemplu, ca aici muzica lăutărească. E o muzică foarte pasională și o muzică, să zic, tribală", a spus Gilbert, care a cântat piesa "Solamente Tu".

"Nu știu dacă energia asta o simt doar eu. E un fel de chestier cu care ai venit. Sper să nu…A fost superb. Mi s-a părut superb ce-ai create. A fost o atmosfera, o stare", a spus Delia.

"Îmi aduci aminte de Adrian Petrache, tot un gitano ca și tine, care anul trecut a fost finalistul meu și cred că ai foarte mari șanse și tu să ajungi departe în concursul ăsta", a completat Loredana.

"Ne-ai atras în filmul tău. Ai știut să creezi. Și limba te-a ajutat. Ai luat din cultura ta ce a trebuit, ai luat din cultura spaniolă ce a trebuit", i-a spus și Florin Ristei.

"Ești ceva aparte pentru că nu există genul tău de concurent. Te duci într-o zonă unde doamnele și domnișoarele ar rezone bine cu tine. Nu știu dacă acest potențial se poate dezvolta în timpul scurt pe care îl avem la X Factor", a adăugat Ștefan Bănică Jr.

Gilbert Costache a primit 3 de DA și este pe lista de așteptare.

 

UPDATE 3: Jane Meriam și Giovanni Roberto Basile au venit tocmai din Italia pentru X Factor.

Cu o voce puternică și pe un ritm de rap, momentul lor pe scenă a fost unul memorabil, dar nu a convins-o pe Delia.

"Mi-a plăcut cum au început. Grupul vostru este interesant. Dacă ar fi să comentez ceva ar fi că v-a lipsit puțină energie, și în cântatul tău, și mai ales în răpăitul tău pentru că vocea ta mă duce cu gândul la cântăreții italieni, cu un timbre răgușit pe care nu îl văd în rap", a spus Ștefan Bănică.

"Îmi place ideea, îmi place combinația, îmi place vocea ta foarte mult, Meriam. Este absolut superbă și felul în care v-ați combinat. Ați făcut un moment artistic", a spus și Loredana.

"Nu sunteți chiar un grup clasic, ați pregătit momentul. Eu zic că sunteți unul dintre grupurile care poate să se pună direct pe scaun la Delia în Bootcamp", a completat Florin Ristei.

"A fost frumos, a fost minunat. Vreau să rămâneți. Nu pleacă nimeni acasă", a zis Delia.

Jane Meriam și Giovanni Roberto Basile au primit 3 de DA și un NU, așa că rămân pe lista scurtă a Deliei.

"Ai 2-3 grupuri. Ăștia erau un grup bun, le dai NU să îi lași pe lista de așteptare de unde eu zic că o să îi ia", a comentat Florin Ristei în culise, nedumerit de decizia Deliei.

 

UPDATE 2: Bryana Holingher a venit la X Factor și i-a impresionat pe jurați, chiar dacă la început ei nu i-au dat nicio șansă. 

Bryana are 14 ani, a început să cânte de la vârsta de 8 ani și a mărturisit că e singura din familia ei care are talent la muzică. Mai mult, ea s-a născut și a copilărit în Craiova, dar atunci când părinții ei au plecat la muncă în străinătate, a rămas cu bunica, cea pentru care a decis să se mute la țară, pentru a fi aproape de ea din cauza problemelor de sănătate ale femeii.

Chiar dacă Florin Ristei a spus că a mai auzit multe variante ale piesei pe care ea vrea să o cânte, Bryana a promis să impresioneze și să câștige X Factorul.

"Cred că domnul Ristei va trebui să fie extrem de atent în cee ace te privește pentru că ești forte bună, ai o energie super mișto, cânți super tare. Ești printre puținele care nu a făcut paradă. Dacă aș fi în locul lui Ristei nu aș ezita să te trimit în Bootcamp", i-a spus Ștefan Bănică la finalul momentului.

"Cânți foarte bine, dar eu am o problem. Mi-a plăcut vocea, nu prea mi-a plăcut cum ai arătat pe scenă. Piesa cerea un pic mai mult și cred că ai fi putut să profiți. Ai un timbru mișto nazal. Puteai să cânți altă piesă în care să îl pui mai mult în evidență", a spus și Florin Ristei.

Bryana Anka Holingher a primit 4 de DA  și a intrat direct în Bootcamp, ocupând penultimul loc din echipa lui Florin Ristei.

 

...

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel