X Factor, 22 octombrie, surpriză totală pe scenă. CEARTĂ între jurați: Mi s-a părut un fel de Revelion, anii '80, la TVR

Foto: Facebook X Factor
Foto: Facebook X Factor

X Factor 10 continuă astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1, când concurenții continuă să se dezvăluie în fața celor patru jurați.

UPDATE 9: Ana Maria Mustia, studentă la psihologie, a interpretat o piesă plină de încărcătură emoțională.

"A fost o luptă în piesa aia, a fost cu încărcătură", a mărturisit Delia. 

"În locul lui Florin Ristei, nu aș ezita nicio secundă să te iau în echipa mea. Mie mi-ai plăcut de când ai apărut și mi-am zis Doamne dă să cânte cum arată. Dacă aș fi în locul lui Florin Ristei n-aș risca să te pierd. De ce ai ales să cânți o piesă în italiană?", a spus Ștefan Bănică Jr. 

"Ana Maria, am simțit o durere acolo, o suferință", i-au mai spus jurații.

"Sincer nu m-am legat strict de limbă. Am ales mai degrabă mesajul, când eram mică nu prea știam că pot să cânt, am început să cânt mai serios în urmă cu 3-4 ani. Tatăl meu mă susține, cu sigurnață mă privește, însă mama mea, nu. Noi nu prea ținem legătura. În urmă cu trei ani s-a rupt relația dintre noi. Părinții mei lucrau în străinătate și au divorțat când aveam 10 ani și am ajuns la bunici. Eu și mama când ne-am mutat împreună eram ca două străine. Astăzi stau cu tatăl meu, mă susține în tot ce fac. Nu știu ce m-aș face fără el", a dezvăluit Ana Maria.

"Ana Maria se vede că muzica e refugiu pentru tine, s-a simțit durerea în glas, s-a simțit emoția. Am simțit că ai avut emoții, te-ai redresat", i-a spus Florin Ristei.

"Ai făcut un spectacol cu vocea și e mare lucru, a fost o luptă în piesa aia. Felicitări pentru alegere, bravo", i-a mai spus Delia.

"Ana Maria crezi că putem câștiga X Factor împreună? Un loc în Bootcamp ai cu siguranță, răspunsul meu e DA. Ai o voce specială", i-a spus Florin Ristei, care a trimis-o direct în Bootcamp.

UPDATE 8: Elie Haddad a avut o interpretare superbă a piesei „House Of The Rising Sun”.

"M-am înscris eu, dar după foarte multă insistență. Se pune presiunea. Muzica ne unește și dacă nu vorbim aceeași limbă, muzica e limba comună. Sunt din Beirut, din Liban. În weekend o mai ajut și pe nevasta mea la clubul de muzică. Am venit pentru o fată aici, în România și am stat pentru altcineva. Acum sunt căsătorit cu Laura, nevasta mea. Eu am vpzut-o cântând la vioară, apoi la voce, și am rămas profund impresionat. Aveam o prietenă comună și am vorbit să mă lase să cânt. Și am propus să vină cineva la vioară și știam că va veni ea. Și a meritat", a fost prezentarea sa.

Elie a primit 3 de DA și un NU de la Loredana, pentru a-l lăsa în grupul Delia.

"Ai o super voce, ești foarte sigur pe tine. Mi-ai plăcut foarte mult, transmiți lucruri. Pe mine m-ai sedus", a spus Delia.

"Cu chitara e greu să ridici o sală în picioare, nu am mai auzit așa variantă la piesa asta, ai un mare DA de la mine", a spus Florin Ristei.

 

UPDATE 7: Ionuț Mihai, Fane și Rafael au făcut show la X Factor.

Cei trei cântăreți au primit din partea juraților 3 de DA și un NU din partea lui Florin Ristei. Delia ar vrea să continue cu ei ca și grup, însă Ionuț s-a înscris singur.

"Ai cântat de-ai rupt zilele trecute. Așa-i? Fii atent, dacă rămâi pe aici pe la X Factor trebuie să-ți odihnești vocea. Trebuie să.. ai fost acolo trup și suflet, nota 10 pentru alegerea muzicală. Rază de lună, răspunsul meu e DA", a spus Delia.

"Ionuț mă bucur că ai ales un cântec emblemă, este un cântec monumental de frumos, l-ai cântat mișto dar nu ai dat totul. Dar a fost mișto. Din partea mea un mare DA, băieți", le-a spus Loredana.

"Ionuț sau Rază de lună, e mișto să auzim muzică din toate părțile, Deliei i s-a ridicat părul pe mâini, foarte bun manifestul. Ca grup trebuia mai mult, deci răspunsul meu e NU", a continuat Florin Ristei.

"Am să cânt fiindcă am văzut că au venit italieni, spanioli și eu sunt rom și o să cânt o melodie țigănească. Sunt Ionuț Prințul și ca profesie sunt lăutar. Mă cheamă „prințul” pentru că mama mea mă alința „Prințul” și mi-a rămas așa. Eu cânt de la 14 ani, lăutar. Fratele meu e stabilit acum în Londra. Am fost și eu. Nu am vrut să stau acolo, aici e locul meu.

Când iubești muzica și vrei să cânți și ploile le dai deoparte. Am venit să cânt cu melodia noastră", s-a prezentat Ionuț.

 

UPDATE 6: Le Teste Di Ozzak, trupa din Italia, care a fost o adevărată surpriză pe scenă.

"Suntem o trupă formată din mai multe „capete” . Multe capete care au contribuit la formarea unui proiect muzical. Eu trăiesc din muzică, DJ muzical, Eu sunt traducător. Eu fac tatuaje. Iar eu sunt mascota trupei. Le Teste Di Ozzak ne numim, este un mod în care noi putem vorbi în italiană autoironic. Cântăm fake pop, o denumire personală de muzică. Suntem frați noi doi", a fost prezentarea celor patru concurenți.

"Show-ul a fost bun, apariția gândită, totul a avut un sens, este un DA", spune Florin Ristei.

"Am un feeling bun, am încredere în voi, este un DA", a spus Delia, care a primit un cadou din partea trupei.

"Bomboana de pe tort. Chiar ați muncit. Ați venit cu muzică proprie", le-a spus Loredana membrilor trupei.

UPDATE 5: Alexia Bocioc a reușit să creeze un moment foarte emoționant pe scena X Factor 2021 cu o piesă interpretată de Queen, intitulată „Bohemian Rhapsody”. Jurații au fost uimiți de maturitatea sa artistică, însă votul negativ al lui Florin Ristei a ridicat iar discuții la masa juriului. 

Interpretarea sa a uimit-o pe Loredana care i-a spus că a emoționat-o până la lacrimi, însă fata nu a primit un loc în Bootcamp, fiind acum pe lista de așteptare.

"Wow! Alexia m-ai impresionat aproape până la lacrimi. Am auzit cântecul acesta cântat de foarte multe ori. E un cântec foarte periculos de cântat, de ales. Foarte greu îi poți găsi o interpretare personală, la vârsta ta mă surprinde maturitatea ta emoțională. Nu știu cu cine studiezi canto sau ce cărți citești", i-a spus Loredana.

"Pe mine m-ai convins, răspunsul meu este DA”, i-a spus Delia.

"Ai o voce foarte bună și un ambitus foarte bun. Știi cum poți să te pui în valoare, ești de păstrat. Bine ai venit la X Factor, din partea mea ai un DA", a completat Ștefan Bănică.

"Alexia, tot ce au zis colegii mei a fost foarte bine. Când pui foarte mult se mai duce din frumusețea piesei, nu am mai auzit niciodată varianta asta. Însă trebuie să mă gândesc foarte bine și nu vreau să-mi pară rău. Ai cântat foarte bine. Lasă-mă să mai stau pe gânduri, îți dau un NU în seara asta", i-a spus Florin Ristei.

"Muzica pentru mine reprezitnă viață. Aveam 4 ani când m-am apucat și tatăl meu punea muzică prin casă și cântam și eu. Vocea mea caldă este un atuu cu siguranță. Mă simt foarte bine, sunt nerăbdătoare, abia așteptă să urc pe scenă și să cânt. Mă numesc Alexia Bogioc și vin de la Buzău. Aș vrea să dau la medicină la Iași", s-a prezentat Alexia.

UPDATE 4: Alexandru Ștefan Stoica este șoferul de tir care i-a surprins pe jurații X Factor.

Alexandru Ștefan Stoica a ajuns la X Factor din pasiune și din dorința de afirmare.

"Sunt din Deva, dar lcuiesc în Anglia cu soția mea și cu cele două fetițe ale mele. Lucram în vânzări în România, dar am plecat în Anglia fiindcă România nu-mi oferea foarte multe oportunități de a avansa în carieră. În Anglia am început de jos, ajutor de bucătar, spălam vase și apoi șofer de tir. Muzica înseamnă totul, cânt de la vârsta de 6 ani, dar nu am avut ocazia să mă afirm. Nu am cântat pe nicio scenă mare, a spus el.

"Alexandru, m-ai surprins total de când ai urcat pe scenă sunt convins că nu ai mai cântat pe scenă. Cântatul nu este perfect, dar se poate șlefui, ai avut o stare , o emoție scenică pe care nu te învață nimeni. Mie mi-a plăcut foarte tare. Răspunsul meu este DA", i-a spus Ștefan Bănică.

"Ți-a plăcut momentul ăsta, l-ai simțit, mi-ai arătat că te-ai bucurat și că ți-ai dorit să fii aici", a spus Delia.

"Ești dovada clară pentru alții, că nu trebuie să cânți perfect ca să transmiți o stare, dacă tu ne-ai făcut pe noi să nu întoarcem ochii de la tine, cred că e cel mai mare câștig astăzi", a completat Ștefan Bănică.

"Alexandru, m-ai făcut să cred că orice vis, oricât ar fi de imposibil, o să țin cont de experiență, iar X Factorul este o scenă foarte grea, eu nu pot să îți dau al patrulea DA, dar îți dau un NU cu cel mai mare drag", a încheiat Florin Ristei jurizarea.

UPDATE 3: Valentina Martucci a venit din Italia și a vrut să câștige admirația juriului de la X FactoR, însă Loredana nu a fost uimită deloc, motiv pentru care i-a dat un NU.

"Valentina se vede că ești o cântăreață cu multă experiență, cânți extrem de bine, ai experiență, ai o voce superbă e clară audbilă, răspunsul meu pentru tine este DA", i-a spus Delia.

"S-a cântat, s-a ascultat, s-a plăcut", i-a spus Florin Ristei.

"Valentina, eu vreau să fiu sinceră, mie nu mi-a plăcut așa mult. Atunci când intri într-un cântec e ca la condusul mașinii, încearcă să nu intri pe partea de jos cu viteza 1 că e greu să te duci în viteza 3, trebuie să intri în viteza 3 și să rămâi în viteza aia. În seara asta nu pot să te ajut cu mai mult de un NU. Ai 3 de DA și un NU", i-a spus Loredana.

"Opt tatuaje am. Un tatuaj cu tata și unu după ce a murit. Tatăl meu a fost chitarist. Pasiunea mea pentru muzică a apărut de mult. Am fost dansatoare de dansuri caraibiene, dar am renunțat la dans și am început să cânt. Muzica a fost pentru mine motivul pentru cre trăiesc, pâinea mea zilnică, în vremuri bune sau rele. Muzica m-a salvat de multe ori cu adevărat de cele mai urâte momente. Sunt recunoscătoare zi de zi. Eu sunt Valentina Martucci și am 30 de ani și vin din sudul Italiei. „You make me feel like a natural woman” voi cânta", s-a prezentat concurenta înaintea momentului.

UPDATE 2: Plin de emoție, Mihai Adrian Onilă a urcat pe scena X Factor și a reușit să convingă juriul de abilitățile sale vocale, interpretând o piesă veche, asupra căreia vedetele de la masa juriului au avut comentarii.

El a cântat „De-ai fi tu salcie la mal”, o piesă care l-a ajutat și pe Florin Ristei în urmă cu mai mulți ani, atunci când și el a fost concurent.

"Eu nu mai văd de emoții, că trebuie să urc pe scenă. Îmi transpiră mâinile de emoții. Visul meu e să ajung unul dintre cei mai buni soliști vocali din lume. Vreau să ajung să cânt în țară, dar și în lume, peste tot", a spus Mihai.

Mihai Adrian Onilă a primit patru de DA și merge direct în echipa lui Ștefan Bănică Jr.

"Când am cântat piesa asta, Răzvan m-a prins pe hol și mi-a zis să pun suflet. Cred că ai unde unde să cânți, cred că poți să evoluezi, ai un DA din partea mea", a spus Florin Ristei.

"Există potențial și un pachet frumos, ești drăgălaș tare. Contează și aspectul ăsta", a completat Delia.

"De unde și până unde un copil de 14 ani este atras de o piesă scrisă de Horia Moculescu veche. De ce nu te duci spre ceea ce se întâmplă astăzi?", l-a întrebat Ștefan Bănică Jr.

"Că nu-mi place", a fost răspunsul concurentului.

"Eu îmi amintesc că și Ștefan cânta la fel, tu ai toate datele să mergi în Bootcamp în seara asta, din partea mea este un DA", a spus Loredana.

"La abordarea pe care o ai nu cred că ești de Grupuri, eu o să fiu un băiat rău și o să spun că te duci direct în Bootcamp", i-a spus în final Ștefan Bănică Jr..

UPDATE 1: Anastasia Maria Solomie a venit la X Factor cu un moment inedit.  Pasionată de muzică și cu flautul în mână, Anastasia Maria Solomie a reușit să convingă juriul de calitatea sa vocală. 

Aceasta a reinterpretat piesa "Au înnebunit salcâmii", într-un stil cu totul diferit și aparte.

Cei patru jurați au fost uimiți să o asculte pe Anastasia Maria Solomie care a reușit la vârsta de 14 ani să creeze un show total pe scenă.

"Când aveam 4 ani am văzut prima dată X Factor la televizor și am văzut concurenții cum aveau emoții și nu mă gândeam că peste 10 ani o să ajung si eu. Chiar dacă sunt adolescentă, cânt la instrumente, mi-am scris niște piese. Aș vrea ca cel mai mare concert al meu să fie pe Wembley. Deoarece trupa mea preferată, Queen, a cântat acolo", a spus Anastasia înainte de a urca pe scenă. 

Florin Ristei nu a fost uimit de prestația ei, motiv pentru care i-a oferit un NU. Anastasia Maria Solomie a primit 3 de DA și un NU și este pe lista așteptare.

"Îmi face plăcere când o tânără de 14 ani vine pregătită, e un lucru bun. Ai avut un moment regizat bine, așa trebuie să vină o puștoaică de 14 ani. Pentru momentul pe care l-am văzut, da, nene, răspunsul meu este DA", a spus Ștefan Bănică Jr.

"Îmi amintești de mine la 14 ani când eram leșinată de emoții", a spus și Delia Delia.

"Anastasia ești creativă și muncitoare, pentru povestea ta, pentru dăruirea ta pentru muzică, din partea mea ai un DA", a spus și Loredana.

"Mie mi s-a părut un pic prea teatral, de revelion. Mi s-a părut un fel de Revelion, anii '80, la TVR. Nu te-am crezut, eu nu am crezut în piesa asta. Ai avut o performanță bună, dar nu pot să-ți dau un scaun în Bootcamp, ai un NU în această seară", a spus Florin Ristei.

Delia: Exagerezi! Piesa cere o astfel de interpretare!

Ștefan Bănică Jr: Exagerezi! E proaspătă, fresh, vine cu un instrument pe care nu-l folosește doar de dragul de a-l folosi și automat înseamnă că e un moment în sine!

Despre X FACTOR sezonul 10

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel