Vrancea: Bucureşteanul împuşcat mortal la Vidra participa la o partidă de vânătoare ilegală

Bucureşteanul în vârstă de 55 de ani, care a fost împuşcat mortal, vineri dimineaţă, pe un fond de vânătoare de pe raza comunei Vidra, participa, împreună cu bărbatul care l-a împuşcat, la o partidă ilegală de vânătoare, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

'În această dimineaţă, prin apel la 112 un bărbat ne-a sesizat cu privire la faptul că ar fi împuşcat în mod accidental un alt bărbat, în timp ce se aflau pe raza comunei Vidra, mai exact la 5 km de satul Burca. Imediat s-a constituit o echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului şi, din păcate, au constat că cele sesizate se confirmă.

Cercetările continuă în această cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, braconaj cinegetic şi uz de armă letală fără drept', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, agent şef adjunct Paula Enache. Potrivit poliţiei, atât bărbatul împuşcat, un bucureştean în vârstă 55 de ani, cât şi cel care l-a împuşcat, un bărbat de 42 de ani, tot din Capitală, deţineau permis pentru port-armă, dar nu aveau autorizaţie de ieşire în teren, poliţiştii întocmind în acest caz dosar şi pentru infracţiunea de braconaj.

Surse apropiate anchetei au relatat că bărbatul care a sunat la 112 a declarat că arma s-ar fi descărcat accidental, însă ulterior, în discuţiile cu anchetatorii, acesta a revenit asupra declaraţiei sale, spunând că a sesizat o mişcare într-o tufă şi, crezând că este vorba de un animal, a tras, constatând ulterior că şi-a împuşcat partenerul de vânătoare. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel