Vor redeveni vecini, însă într-un mod ciudat! Prințul Harry și Prințul William, alături de soțiile lor care nu se înțeleg, vor locui aproape

Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Facebook Familia Regală a Marii Britanii

Prințul Harry și Prințul William vor locui la 5 minute distanță în curând, însă este puțin probabil să se viziteze. 

Meghan și Harry vor deveni din nou vecinii incomozi ai lui William și Kate, după ce au dezvăluit că se întorc în Marea Britanie pentru o serie de evenimente caritabile. Ducele și ducesa de Sussex plănuiesc să rămână luna viitoare la casa Frogmore, cu cinci dormitoare, pe moșia Reginei de la Windsor, la câteva zile după ce Prințul William și Kate, ducesa de Cambridge se mută în noua lor casă de familie, la Adelaide Cottage din apropiere.

Dar oamenii din interior spun că este puțin probabil ca cei patru să iasă în grădină pentru o conversație, asemenea unor vecini. 

Nu se vor întâlni

Harry și William abia se înțeleg după Megxit, iar sursele spun că „nu există planuri” ca familiile Sussex și Cambridge să se întâlnească, în ciuda faptului că trăiesc atât de aproape. Este prima dată când cele două familii sunt vecine de când Harry și Meghan s-au mutat din Palatul Kensington în 2019.

Ingrid Seward, editorul revistei Majesty Magazine, a declarat: „Nu cred că s-ar lovi unul de celălalt dacă nu ar fi fost aranjat în prealabil. Presupun că s-ar putea să meargă cu niște flori ca ofrandă de pace, dar este de amintit ce s-a întâmplat data trecută.”

Se crede că Meghan i-a trântit ușa în nas lui Kate și i-a aruncat florile la coș când viitoarea regină a apărut cu ofranda de pace după o dispută pentru o rochie de domnișoară de onoare pentru nunta familiei Sussex. Meghan și Harry și-au reînnoit contractul de închiriere pentru Frogmore Cottage în aprilie. William și Kate se mută cu George, în vârstă de nouă ani, Charlotte, șapte ani și Louis, în vârstă de patru ani, la Adelaide Cottage, la sfârșitul acestei luni. Este la aproximativ 800 de metri - sau la o plimbare de cinci minute peste moșia regală.

Familia Regală nu se va reuni 

Angajații regali spun că orice reuniune mare este puțin probabilă din cauza ”agendei ei foarte ocupate”. 

O sursă a spus: „Se crede că vor avea loc conversații de familie pentru a vedea dacă există vreun spațiu în programele lor dar ar fi prea mult, mai ales pentru Regină”.

Meghan, în vârstă de 41 de ani, și Harry, în vârstă de 37 de ani, au anunțat ieri că vor fi luni, 5 septembrie, la Manchester, pentru Summitul One Young World.

Primul discurs al Ducesei de Sussex din Marea Britanie din ultimii ani

Meghan va ține primul discurs în Marea Britanie de la Megxit, când se va adresa publicului despre egalitatea de gen în cadrul vizitei sale. Ducii de Sussex vor zbura apoi la Dusseldorf a doua zi pentru a marca un an înainte de Jocurile Invictus din 2023. Între timp, Regina o să încheie vacanța din Balmoral pentru a-și întâlni noul prim-ministru la Windsor sau la Londra, marți.

Se crede că va rămâne pentru o ședință a Consiliului Privat miercuri, înainte de a se întoarce în Highlands pentru a-și continua vacanța.

Ducii de Sussex au o zi liberă miercuri, dar joi, 8 septembrie, vor fi la Londra pentru premiile WellChild. Vizita cuplului vine în timp ce Harry dă în judecată guvernul pentru îndepărtarea gărzilor de corp ale familiei sale, finanțate de contribuabili, din banii publici. El susține că se simte nesigur fără protecția înlăturată când a renunțat la serviciul regal în 2020 pentru a pleca în SUA cu Meghan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel