Vivien Leigh: Ultima conferință de presă

Flaviu Predescu / 09 feb 2018 / 18:02 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Publicul Naționalului bucureștean o va putea întâlni pe Vivien Leigh, celebra Scarlet O'Hara din „Pe aripile vântului", întruchipată de Lamia Beligan într-un recital excepțional care va avea loc pe scena Sălii Atelier.

Anul acesta se împlinesc 50 de ani de la moartea lui Vivien Leigh, cea mai mare actriță britanică din toate timpurile. ,,Eu nu sunt o stea de cinema – sunt o actriţă. Să fii un star de cinema reprezintă o viaţă atât de falsă, trăită doar pentru valori false şi pentru publicitate", declara Vivien Leigh, cea care a marcat scena şi ecranul secolului XX şi care continuă să fascineze şi azi., susține Mystage.

„Intitulat Vivien Leigh: Ultima conferință de presă, al autoarei americane Marcy Lafferty și în regia Lianei Ceterchi, spectacolul reprezintă o reconstituire emoționantă a ultimelor zilei de viață ale lui Vivien Leigh, devenită acum o umbră a starului adulat de altădată. Spectacolul este o producție a Teatrului Excelsior și a fost preluat de Teatrul Național București în cadrul programului „Uși deschise pentru toți". Cu mare succes la publicul românesc, acest one-woman show a fost elogiat și pe scene importante din Paris și Londra."

Următoarea reprezentație: joi, 15 februarie, ora 20.00, Teatrul Național București „I.L. Caragiale"

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23