Vivien Leigh: Ultima conferință de presă

Publicul Naționalului bucureștean o va putea întâlni pe Vivien Leigh, celebra Scarlet O'Hara din „Pe aripile vântului", întruchipată de Lamia Beligan într-un recital excepțional care va avea loc pe scena Sălii Atelier.

Anul acesta se împlinesc 50 de ani de la moartea lui Vivien Leigh, cea mai mare actriță britanică din toate timpurile. ,,Eu nu sunt o stea de cinema – sunt o actriţă. Să fii un star de cinema reprezintă o viaţă atât de falsă, trăită doar pentru valori false şi pentru publicitate", declara Vivien Leigh, cea care a marcat scena şi ecranul secolului XX şi care continuă să fascineze şi azi., susține Mystage.

„Intitulat Vivien Leigh: Ultima conferință de presă, al autoarei americane Marcy Lafferty și în regia Lianei Ceterchi, spectacolul reprezintă o reconstituire emoționantă a ultimelor zilei de viață ale lui Vivien Leigh, devenită acum o umbră a starului adulat de altădată. Spectacolul este o producție a Teatrului Excelsior și a fost preluat de Teatrul Național București în cadrul programului „Uși deschise pentru toți". Cu mare succes la publicul românesc, acest one-woman show a fost elogiat și pe scene importante din Paris și Londra."

Următoarea reprezentație: joi, 15 februarie, ora 20.00, Teatrul Național București „I.L. Caragiale"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel