VIDEO. Scandal la o televiziune publică din Italia. Au dat sfaturi despre cum să fii „sexy” la cumpărături

Un adevărat scandal a izbucnit la o televiziune publică din Italia după ce într-una din emisiunile sale au fost prezentate sfaturi despre cum să fie sexy femeile atunci când fac cumpărături.

Televiziunea publică italiană (RAI)  a demarat o anchetă internă, după ce a într-una din emisiunile sale au fost prezentate sfaturi despre cum să faci cumpărături într-un mod sexy, relatează BBC. În cadrul emisiunii, Detto Fatto, o femeie îmbrăcată sumar, pe tocuri înalte, le spune femeilor să „arcuiască spatele” în supermarketuri pentru a ajunge la produsele de pe rafturile superioare. A dat sfaturi despre împingerea unui cărucior într-un mod atrăgător și ridicarea genunchiului pentru „intrigi suplimentare”. 

Prezentatoarea emisiunii, actriţa Bianca Guaccero, în vârstă de 39 de ani, a continuat în acelaşi registru făcând diverse comentarii, iar unul dintre ele a fost: „Îi vei face pe toţi bărbaţii să leşine în supermarket!”. Imaginile au provocat imediat un val de indignare în rândul telespectatorilor, dar și al politicienilor care au criticat faptul că postul RAI a difuzat o astfel de emisiune cu o zi înainte de 25 noiembrie, data la care, în urma unei rezoluţii adoptate de ONU, este marcată Ziua Internaţională pentru Eliminarea Violenţei asupra Femeilor. Prezentatoarea Emily Angelillo a emis ulterior scuze pe pagina sa de Facebook, spunând că „îi pare rău pentru toate femeile care s-au simțit insultate”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel