Victor Socaciu, în stare gravă

Foto: Facebook Victor Socaciu
Foto: Facebook Victor Socaciu

Victor Socaciu s-ar afla în spital în stare gravă. 

Victor Socaciu, autor de muzică folk, realizator de emisiuni TV, fost parlamentar și diplomat, a fost internat, de urgență, la Spitalul Clinic de Nefrologie ”Carol Davila” din București. Se pare că acesta se confruntă cu probleme renale, după ce a fost supus, recent, unui transplant, potrivit surselor gândul.ro.

Victor Socaciu, în vârstă de 68 de ani, are diabet și a suferit, în urmă cu mai bine de 10 ani, o intervenție de transplant de rinichi. Din cauza diabetului, Victor Socaciu a dezvoltat insuficiență renală cronică și i s-a recomandat transplant ca unică soluție pentru a scăpa de dializă. 

Potrivit aceleiași surse, Victor Socaciu a fost supus recent unui transplant renal la o clinică din Cluj, cu rinichii prelevați de la o fetiță de zece ani, aflată în moarte clinică. 

Pe data de 27 august, Victor Socaciu a anunțat, pe pagina sa de socializare, că în ultima perioadă a avut câteva ”probleme de sănătate”, însă lucrurile se îndreaptă spre normalitate și se află în convalescență.

"Dragi prieteni, din păcate în ultima perioadă am avut câteva probleme de sănătate. Mă bucur să vă spun că acum sunt bine, dar încă în convalescență. Ca urmare nu voi putea participa la evenimentul de sâmbătă, 28 august, la Brașov Folk Fest. Vă îmbrățișez cu drag și vă asigur că ne vom revedea în septembrie! România cântă!”, a scris artistul pe pagina de Facebook.

Victor Socaciu a fost în stare gravă și din cauza COVID-19, acum trei luni. Nu a putut respira fără ajutor

Victor Socaciu ar fi în ajuns în stare gravă, la spital, cu COVID-19, după ce a organizat, la Breaza, un spectacol de folk. 

"S-a încheiat cea de-a 30-a ediție a Festivalului OM BUN! Aproximativ 1500 de spectatori au urmărit online și de la fața locului o deosebită desfășurare de forțe artistice și organizatorice. Artistic, vorbim de efortul splendid a 30 de cantautori care și-au concentrat cele mai izbutite creații în recitaluri, absolut toate, performante calitativ și mai ales, emoțional! Efortul organizatoric a fost unul triplu față de situația normalității!", scria Victor Socaciu pe 1 aprilie, după terminarea evenimentului.

"Are plămânii afectați cam 50% și este pe mască de oxigen. Nu este intubat", a declarat atunci Vasile Șeicaru, potrivit știrileprotv.ro.

Mai mult, artistul spunea că atât el, cât și alți artiști au refuzat că participe la evenimentul organizat de Victor Socaciu.

"Am ajuns la concluzia că eu nu trebuie să mă duc, deoarece nu eram vaccinat. Acest festival ar fi trebuit să se țină la București, însă fiind scenariul acesta roșu la București, a optat pentru Breaza, în incinta primăriei de la Breaza", a mai spus artistul.

Cine e Victor Socaciu

Victor Socaciu este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi. 

Artistul a debutat pe scena românească în anul 1970 cu trupa Zodiac, devenind și producător al Festivalului Național-Concurs de muzică Folk „Om Bun”, dar și al Festivalului Nașional – Concurs „Cântec de dragoste”, în parteneriat cu Televiziunea Română și Radio România Actualități, dar și cu Ministerul Culturii și Cultelor.

Acesta a realizat de-alungul carierei sale mai multe emisiuni TV, dar s-a implicat și în viața politică, fiind deputat PSD în anul 2012.

Victor Socaciu a fost căsătorit cu Cornelia Pavlovici și Marina Almășan, ambele mariaje sfârșindu-se cu scandal în tribunale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel