Victor Socaciu a primit, post-mortem, titlul de Cetățean de Onoare al orașului natal

Foto: Facebook Victor Socaciu
Foto: Facebook Victor Socaciu

Folkistul Victor Socaciu a primit titlul de Cetățean de Onoare al orașului natal.

La cererea artiștilor cantautori din România, Victor Socaciu a primit, post-mortem, titlul de Cetățean de Onoare al Brașovului.

Artiștii cantautori din România au depus la Primăria Brașov o cerere, prin care se propune acordarea titlului de cetăţean de onoare al Municipiului Braşov, cantautorului Victor Socaciu, potrivit newsbv.ro.

Consiliul Local a decis, vineri, 25 noiembrie, acordarea post-mortem a titlului de „Cetățean de Onoare al municipiului Braşov” cântărețului și compozitorului Victor Socaciu.

“Se acordă postmortem titlul de „Cetăţean de Onoare al Municipiului Braşov” cantautorului Victor Socaciu, în semn de recunoaştere pentru prestigioasa activitate cultural – artistică desfășurată în țara noastră. Primarul Municipiului Braşov, prin aparatul său de specialitate, va asigura ducerea la îndeplinire a prezentei hotărâri”, se arată în Hotărârea de Consiliu Local, conform Glasul Cetății.

Marina Almășan, despre moartea lui Victor Socaciu: Nu m-a surprins. Colegi de-ai lui de scenă îmi spuneau cum e hăituit

Marina Almășan a făcut noi declarații surprinzătoare despre moartea artisului Victor Socaciu.

"Sincer, când am aflat de la Vasile Șeicaru că Festivalul “Om Bun” urmează să se țină la Breaza, cand în jur oamenii mureau pe capete de COVID, am simțit că acest lucru nu se va termina bine. Știam mai bine ca oricine cât de vulnerabil era Victor, după transplantul de rinichi pe care-l traversasem împreună (într-un cuplu în care partenerii se iubesc, boala unuia devine automat și suferința celuilalt). Știam cât de atent trebuie supravegheat și cât de categoric trebuie să fii cu el – un rebel încăpățânat și iubitor de libertate – pentru a-l ține departe de lucrurile care-i fac rău. Și eram sigură că nu se va întâmpla așa.

"Colegi de-ai lui de scenă îmi vorbeau despre cum e hăituit"

Apoi am aflat că a făcut COVID și atunci le-am spus părinților mei: “Cred că Victor a încurcat-o…Dacă apucă să treacă peste boală, oricum sănătatea sa se va prăbuși definitiv”. Prin urmare, deși vestea morții lui m-a bulversat, nu pot spune că m-a surprins. Mai ales că discutasem cu colegi de-ai lui de scenă, care îmi vorbeau despre cât de suferind este, în ultima vreme, și, chiar și așa, cum e hăituit pe drumuri, prin turnee, hingherit de la un capăt la altul al țării…Presimțeam, în sufletul meu, că finalul lui se apropie (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel