EXCLUSIV  Vicol, critici dure la adresa USR-PLUS: Voiau să rămână lipiţi de scaune. Asta uită un politician ajuns la putere...

Facebook - Laura Vicol
Facebook - Laura Vicol

Laura Vicol a vorbit despre modul în care criza politică din Guvern a fost gestionată de partidele coaliției. 

Deputata Laura Vicol a vorbit despre actuala criză politică din Guvern și modul în care partidele de coaliție au gestionat situația. 

„Sunt foarte multe lucruri pe care le-au făcut. Să dai dovadă de o asemenea ipocrizie și să vii să scrii 5 rânduri într-o moțiune în care să îl dai jos pe Cîțu. Să ne aducem aminte că a durat o perioadă până și-au dat demisia din guvern, pe asta nu am înțeles-o, tu practic faci o moțiune împotriva ta. Fii onorabil, dă dovadă de integritate, dă-ți demisia din Guvern și după aceea începi să țipi. 

Ei au făcut ce au făcut, au tras de timp cât au putut de mult, voiau să rămână lipiți de scaunele pe care voiau să rămână definitiv, atenție, asta uită un politician ajuns la putere, e efemer totul, acolo ești pus doar ca să faci bine poporului”, a explicat Laura Vicol. 

Puterea le ia mințile

„Când îl pune pe scaun, doamna deputat, uită”, a completat Bogdan Chirieac. 

„Le ia puterea mințile”, a continuat Vicol. 

„Am văzut mii de cazuri, nu are rost să mai vorbesc, în 30 și ceva de ani. Deci omul e un om normal. Când se așază pe scaun, în trei luni de zile, deja nu mai poate trece pe sub arcul de triumf, din cauza mărimii capului, trebuie să îl ocolească”, a mai zis Chirieac. 

„Sau a aripilor sau a pelerinei, mai nou, am văzut că la modă e Superman”, a spus Vicol. 

„E adevărat, nu suntem medici”, a adăugat Chirieac. 

„E adevărat, nu aș putea pune niciun diagnostic, deși acum, aș pune, dar mă abțin”, a concluzionat Vicol. 

Guvernul nu trebuie să plece pentru că nu se înţeleg USR PLUS şi Florin Cîţu

"Numele premierului, adică Florin Cîţu, este doar una dintre extrem de multele probleme ale guvernării, probleme care se transformă în argumente pentru ca acest Executiv să plece acasă. Alături de Florin Cîţu trebuie să plece şi toată pleiada de miniştri care l-au însoţit în acest an pe calea distrugerii vieţii majorităţii românilor. Mi-ar fi plăcut ca miniştrii USRPLUS să demisioneze de ruşinea acestei guvernări, nu pentru că le-a luat Cîţu jucăriile.

Adevărata tragedie naţională nu este soarta lui Stelian Ion sau cearta dintre USRPLUS şi PNL pe bani publici şi funcţii.

Adevărata tragedia naţională este că românii trăiesc din ce în ce mai rău, iar Guvernul a contribuit decisiv la înrăutăţirea vieţii acestora! Şi acesta este şi principalul motiv pentru care acest Guvern trebuie să plece.

Guvernul a lăsat categorii întregi de populaţie descoperite în faţa creşterilor alarmante de preţuri: pensiile, salariile şi alocaţiile au fost îngheţate.

Guvernul a refuzat luni de zile, cu obstinaţie, să intervină pentru a verifica ce se întâmplă pe piaţa de energie, pentru ca românii să nu ajungă să plătească facturi exorbitante.

Guvernul şi partidele din arcul guvernamental au îndepărtat rând pe rând specialiştii din instituţii şi au transformat statul român în sinecură pentru apropiaţi.

Guvernul a lăsat românii descoperiţi în faţa efectelor economice ale pandemiei: firmele afectate de restricţii şi cei care şi-au pierdut locurile de muncă nu au primit niciun fel de sprijin.

Guvernul este vinovat pentru că, din nou, pregătirea pentru deschiderea şcolilor este o glumă proastă. În loc să se vină cu un plan clar pentru ca prezenţa fizică la şcoală a elevilor să nu mai fie întreruptă, ni se transmite că vom aştepta ca o fatalitate creşterea numărului de îmbolnăviri, pentru ca să închidem din nou unităţile de învăţământ.

Guvernul este vinovat pentru eşecul campaniei de vaccinare, pentru că toate resursele acestuia au fost puse la dispoziţia luptei lui Cîţu pentru şefia PNL - în Guvern se lucra la strategii de comunicare pentru Florin Cîţu, în loc să se pregătească o comunicare coerentă a instituţiilor pe tema vaccinării.

Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă ne-a pus din nou la coada Europei, Guvernul fiind incapabil să vină cu soluţii şi să negocieze proiectele care necesită cu adevărat finanţare.

Şi acestea sunt doar câteva puncte din întregul dosar de nerealizări ale acestui Guvern, condus, fatalmente, de Florin Cîţu.

Pentru toate acestea şi pentru multe altele, acestei guvernări trebuie să i se spună GATA!", transmite Laura Vicol, deputat PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel