Viață sănătoasă. Aceste reguli nu mai sunt valabile!

Unele reguli pentru o viață sănătoasă nu mai sunt valabile.

Mic dejun bogat

Cantitatea și conținutul micului dejun ar trebui să fie ajustate la cerințele fiecărui organism în parte. Dacă de abia poți înghiți câteva firimituri dimineața, nu te tortura, mai bine bea un pahar cu apă.

Jogging dimineața

Joggingul este la fel de benefic, indiferent dacă îl practici dimineața sau seara. Dimineața ar trebui să-i permiți corpului tău să se trezească complet înainte de a alerga. Este mai bine să mănânci micul dejun și să aștepți 40 de minute, înainte de a face sport.  

Ore fixe

Nu trebuie să mănânci dacă nu ți-e foame! Regula este să mănânci atunci când îți este foame. Organismul îți va semnaliza momentul la care are nevoie de hrană.  

E bine să te speli pe dinți după fiecare masă

De-a lungul unei zile, consumăm destul de multe alimente acre: ceaiuri cu lămâie, murături, sosuri de salate, etc. Resturile acide ale acestor mâncăruri atacă smalțul dinților. Dar, spălatul pe dinți după fiecare masă poate să fie și mai dăunător.

E bine să eviți dulciurile

De fapt, consumul de dulciuri este benefic pentru organism, pentru că acestea conțin glucoză, un element esențial pentru buna funcționare a creierului. De aceea nu este bine să elimini complet dulciurile din regimul tău alimentar, notează eva.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel