Vezi reacția Andrei față de intenția ANM de a sesiza CNA

andra
andra

Andra a reacționat la informația potrivit căreia ar urma să-i fie interzisă melodia "K la meteo", din cauza unei decizii a ANM de  a sesiza CNA pentru defăimarea profesiei de meteorolog. "Nu m-am supărat. Mai degrabă m-am amuzat la gândul că asemenea vorbe ar putea supăra pe cineva", a declarat artista.

"Nu m-am supărat. Mai degrabă m-am amuzat la gândul că asemenea vorbe ar putea supăra pe cineva. Sunt sigură totuşi că e o glumă. Mi-ar părea sincer rău dacă ar fi aşa. Eu am înţeles altfel versurile scrise de Marius Moga. "A minţi ca la meteo" este o vorbă cunoscută de mulţi şi nu are legătură cu profesionalismul meteorologilor, ci doar cu ştiinţa, cu faptul că uneori a prevedea un cer senin este aproape imposibil şi că nici cele mai bune intenţii nu te pot feri de pericolul ca prognoza optimistă să fie greşită", spune Andra pentru libertatea.ro.

 "Cred că metafora scrisă de Marius este foarte potrivită pentru o relaţie şi îmi place mult", a punctat artista, precizând că ea chiar are încreder în meteorologi şi în buletinele realizate de aceştia: "Mă îmbrac în funcţie de buletinele meteo şi foarte rar s-a întâmplat să îmi iau la mine umbrela degeaba. Sper ca şi angajaţii INMH (ANM, în momentul de față) să fredoneze piesa! Şi dacă vor să se răzbune pe mine, să-mi spună că vine primăvara de mâine. Deşi nu ştiu dacă i-aş crede".

 Ulterior, după apariția în presă a informației, ANM  a negat că ar exista o intenție de a sesiza CNA, așa că  Andra, What's Up şi Marius Moga pot sta liniştiţi, pentru că piesa lor se va auzi în continuare pe radio şi TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel